Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

A&O München Hackerbrücke

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.6
Dobry 1839 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.3
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 5.9
  • Udogodnienia 6.1
ZAREZERWUJ
6.6
Dobry 1839 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.3
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 5.9
  • Udogodnienia 6.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Lip 2017
8.6

It's an OK hostel is clean and serve it's purpose, good location as well

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2017
5.7

I stayed in an 8-bed dorm for one night and it was a poor experience. the key given to me didn't work and I had to go twice to the reception to get it activated. Once I went into the room, i didn't know which bed was assigned to me. The bed spread and pillow weren't clean. The biggest problem was there were no fan or aircon. It was so hot inside the room with no ventilation. With ten people within the room and no ventilation it was nightmare of an experience

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
19 Lip 2017
6.9

El hostal en general está bien, pero batalle 2 horas para conectarme a internet. ALas habitaciones son limpias, tienen terraza, si viajan en grupo de 4 es perfecto ya que tienen bañera, el hostal también es bar así que puedes beber ahí, en cuanto a los inquilinos, depende de lo que te toque, pero el hostal también aceptan personas con hijos así que acabas viendo una diversidad de edades bestial. Si vas a ir a conocer Munich está bien, perl habrá personas que sólo vayan ahí para beber

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • g-20119639
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2017
3.4

Muy mal, muy mal, lleno de grupos de borrachos...no iba a descansar, pero tampoco iba a Ibiza...el trato con el personal dejaba mucho que desear, las sabanas y toallas se pagaban por separado, cosa que no espefician en la página...es más vi el ambiente, todo lo anterior mencionado, el ambiente que alli se respiraba y no llegué ni a dormir allí, me busqué otro sitio.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
14 Lip 2017
5.7

Staff was terrible at check in and when visiting bar. Other than that, experience was mostly fine. The hostel is a bit further from train station than we hoped, but generally OK to make the walk (also public transportation options). Hidden bonus is that the Augustiner outdoor beer garden is nearby.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Lip 2017
7.1

Falta tomada no quarto

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2017
8.0

Bon établissement.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Pbotteri1
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
13 Lip 2017
10.0

Only here from 1am-10am .. clean, did not use shower or eat breakfast but close to station and food market.. bed was a little rough, but overall good place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lip 2017
5.7

During my staying there was a problem with internet: the connection was instable and slow. The bathroom hadn't got any hanger. The staff was always busy and I had problems in asking information. The hostel also hosts big groups of children and this can make the place quite noisy. Compared with other hostels I visited in Hamburg and Frankfurt, the place is very expensive. The price doesn’t reflect the both services and facilities.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2017
10.0

Alles lief reibungslos und sehr freundlich. Alles war sauber und fertig vorbereitet. Preis/ Leistung wirklich super.Vor der Tür fährt die S- Bahn ab und 2 Stationen später ist man schon am Hauptbahnhof. Top.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.