Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

A&O Hamburg Hauptbahnhof

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.6
Dobry 846 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.2
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 5.8
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.0
ZAREZERWUJ
6.6
Dobry 846 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.2
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 5.8
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.0
A&O Hamburg Hauptbahnhof Located at Amsinckstra'e 2, , Hamburg.
A&O Hamburg Hauptbahnhof
Germany
Hamburg 20097 Amsinckstra'e 2
66% 846
53.5479065 10.0100255
A&O Hamburg Hauptbahnhof
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
3 Lis 2016
8.0

Probablement le meilleur hostel d'Hambourg. Chambre spacieuse avec une toilette et une douche (sèches cheveux, gel douche,) tout cela très propre que demander de plus. pour un prix défiant tout concurrence.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Paź 2016
10.0

Super Hostel! Preis Leistung stimmt total. Die Mitarbeiter sind alle total freundlich und hilfsbereit. Zimmer sind super sauber und zweckgemäß eingerichtet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
9 Paź 2016
5.1

-the personal dont want to be there.. -big rooms -worst sheets.. and you need to pay for it. -soo expensive breakfoost -10' from comercial centrum

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Wrz 2016
6.3

No Internet :-(

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Wrz 2016
7.7

Its ok for one night, i dont recommend arrive to late, because is walking distance from the HPF, but there is one part a liitle bit alone.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • MikeCroft
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
8 Wrz 2016
4.9

Mouldy bathroom, pay for sheets, nothing going on, very old, more a hotel, older people,

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2016
5.1

Personal War ok. Hat aber keine Tipps gegeben oder einem auf dem Stadtplan den Standpunkt und die bekannten Attraktionen gezeigt. Das Zimmer War eine Katastrophe, meine Zimmerkarte funktionierte nicht, ebenso das Licht bei meinem Bett, Bettwäsche kostet extra bei dem eh schon überteuerten Preis, als ich ins Bad wollte hatte ich die Türschnalle in der Hand, Syphon War undicht, alles nass und die Wand bröckelt bereits ab. Außerdem EXTREM laut; liegt direkt an stark befahrenen Straße. Nie Wieder!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
8 Wrz 2016
4.6

Unfriendly staff - did not inform me that no key cards were working that day, or about additional features such as breakfast. My bed still had on the linen from the previous guest, at 23:00 Dirty bathrooms. Broken lockers and key cards. Very small lifts and only stairs at the main entrance - inconvenient for travellers with luggage. As a business traveller, 2Mbs wi-fi made it impossible to work - faster connections were extremely overpriced. Credit surcharge applied to my debit card. No kitchen.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
7 Wrz 2016
5.4

The location is terrible, because it is a long walk to many city sites and you must make a long detour to cross the highway next to the A&O building. The staff are not too helpful and you have to pay extra for bed linen, so be prepared. Also, the wifi did not work in my room or in the lobby.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Wrz 2016
4.6

First of all Bad location. Have to cross many busy roads to get to the place from central station. Since it is a hotel/hostel there is no backpackers atmosphere. They are extremely understaffed. Had to line up for 20min just to buy an ice cream. The lock to my room was broken as well as the shower door.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.