Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

A&O Hamburg Hauptbahnhof

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 861 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 861 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
4.6

When a duvet is covered with dry blood , it is expected to change it!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Mar 2017
8.0

Ottimo hotel e ostello! Ci sono stata la prima volta con degli amici e abbiamo trovato all'ultimo momento una camera da 6, poi ci sono tornata da sola e non ho avuto problemi in una stanza in comune. Molto grande, nuovo e pulito. Posizione comoda per chi ha bisogno di soggiornare non troppo lontano dalla stazione centrale di Amburgo (10 min a piedi). Lo consiglio!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lut 2017
7.4

Tout s'est bien passé mais je regrette l'impersonnalité totale du lieu : une fois enregistrées, nous n'avons plus aucun contact avec le personnel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sty 2017
7.4

Estuve con unos amigos en una habitación para 8 personas pasando el fin de semana. Es un hostal para dormir y poco más. Es limpio, las habitaciones están bien y nos salió muy bien de precio. No tiene unas vistas bonitas, ni nada de eso, pero está cerca de la estación y hay una parada de autobús al lado para llegar al centro en 5 minutos. Es un hostal práctico.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Sty 2017
7.7

The room was small, but clean. Common areas are not the most welcoming, scruffy looking, €7 breakfast was worth €5.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
23 Gru 2016
5.7

The staff are not too helpful, they don't make your staying comfortable and just a few of then speaks english. A little old fashioned place, not for young travellers

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Lis 2016
8.0

Probablement le meilleur hostel d'Hambourg. Chambre spacieuse avec une toilette et une douche (sèches cheveux, gel douche,) tout cela très propre que demander de plus. pour un prix défiant tout concurrence.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Paź 2016
10.0

Super Hostel! Preis Leistung stimmt total. Die Mitarbeiter sind alle total freundlich und hilfsbereit. Zimmer sind super sauber und zweckgemäß eingerichtet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
9 Paź 2016
5.1

-the personal dont want to be there.. -big rooms -worst sheets.. and you need to pay for it. -soo expensive breakfoost -10' from comercial centrum

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Wrz 2016
6.3

No Internet :-(

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.