Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

A&O Hamburg Hauptbahnhof

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.6
Dobry 913 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.5
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 6.7
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
6.6
Dobry 913 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.5
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 6.7
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Sie 2017
2.9

Décevant car dégueulasse, malsain, partage de la chambre avec un clochard très sale, malade et obsédé sexuel qui conduit à l'appel de la police literie paillante, casier de sécurité ne peuvent en réalité être ferme, très mal placé dans la ville et prêt d'un périphérique Des chambres extrêmement sale avec des taches jaunes sur les draps et les coussins, des taches blanches sur des matelas bâcher d'une toile cirée bleu À fuir pour un bon séjour de Hamburg N'y allez même pas en dernier recours

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Sie 2017
4.6

Cold ambiance. Not what I expected

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
6 Sie 2017
6.3

can't wrap my head on being charged for bed linen, but apart from that this place does the job. booked on a few hours notice and it was available. clean and secure and walking distance from the main station. Not much going on in this hostel, don't expect many encounters, but decent place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2017
5.4

So the staff wasn't that nice and couldn't help us like we expected it. The air on the floor and in the rooms was really bad and the cleanliness was not that good. Only the location was quite nice.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
3 Sie 2017
8.6

We were really lucky and ordered two beds in a 6-bed dorm, but we ended up being alone. They have shower and toilet separate which is good. You have to pay for sheets for the beds... The hostel lays just a 5-10 minute walk from the center/train station, so it has a good location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2017
2.0

I was allowed to book a room with only one twin bed for 4 people and I do not understand who thought that was a good idea & im pretty sure is actually dangerous as a thing to do.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Jonathans55
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
28 Lip 2017
5.1

Check in Took forever, the location wasn't any good. They give you sheets at the check in, another person and I had to go up and down to our rooms for various reasons

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
28 Lip 2017
6.3

+ for close to main stadion + for good breakfast ÷ for shower and toilet together. Not practic when those who want to shower occupies the toilet. ÷ for security options ÷ for small room

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Lip 2017
4.0

Très malpropre et le personnel pas sympathique du tout. Quelqu'un est venu faire le ménage à 8am et a réveillé tout le monde dans la chambre. Le luggage room est débarré et accessible à tous.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • zachfedewa96919
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2017
8.3

Very small room. Good accommodations though

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.