Hostelworld.com

A&O Hamburg Hauptbahnhof

Ceny
mapa
Recenzje
6.5
Dobry 817 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.3
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 6.0
  • Atmosfera 5.7
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
6.5
Dobry 817 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.3
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 6.0
  • Atmosfera 5.7
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 6.4
A&O Hamburg Hauptbahnhof Located at Amsinckstra'e 2, , Hamburg.
A&O Hamburg Hauptbahnhof
Germany
Hamburg 20097 Amsinckstra'e 2
65% 817
53.5479065 10.0100255
A&O Hamburg Hauptbahnhof
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • martenmiddeldorp1737
  • Holandia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Kwi 2016
7.1

Outdated but cheap and clean enough

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2016
4.0
Przetłumaczone przez Google

Cały obiekt wygląda nieco staroświecki i przestarzałe. I zarezerwowane przez Hostelworld, i tak naprawdę nie zwracać uwagę na wszystkie szczegóły. Więc trzeba było zapłacić 3,50 zł dodatkowo za pościel. Przed moglibyśmy rozstrzygnąć, byliśmy w 3 różnych pokojach. Jeden miał wybite okno, które nie mogły być otwarte i dlatego pachniało naprawdę źle + brudna łazienka, drugi miał zatkane toalety, które nie wyglądają naprawdę atrakcyjne ... A 3rd był okayish ... Nie super czyste, ale ok.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2015
8.0

I selected 2 guests on your mobile phone site and it seems like you nevertheless offered me a single room... Echocardiogram I booked as it was cheaper than the offer that was below the first one. That second offer was seemingly really for two people.... Do when We arrived at the hostel they could not find our reservation in their systems because it seems like it takes a while before an already booked reservation appears at the hostel?! We thus had to wait half am hour on New Year's Eve afteR

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Gru 2015
3.7

Hostelin konumu merkeze yakın değildi,personal içeri zor aldı bizi sanki gülümseme denen bişey yok,çarşaflara + 3.50 euro aldılar,rezervasyon'da öyle bişey yazmıyordu,lavabo ve odalar idare eder temizlikteydi,oda 12 kişilikti kalabalıktı,ranzalar eskiydi,başka bir yer bulabiliyorsanız oraya gidin.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • pabloalcides
  • Panama, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
27 Lis 2015
10.0

De los que conozco de esta empresa el mejor.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lis 2015
4.6

Hi. Unfortunally im dessapointed, my room was dirty, never was cleaned, in the room smelly, the guys were somoke and drunk in the room, the shower too dirty, I wasn't agree at all for paid for sheets and towel, my umbrella was expensive and bad quality, it was broken in the same day Hopefully you can be better with your next guests

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lis 2015
6.3

房租应包含床单费!早餐7欧有点贵!不满退房後行李寄需寄存在收費的储物柜!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Lis 2015
7.7

Nice but they charge for everything. Towel, sheet, personal locker. I don't remember paying for breakfast which was nice.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.