Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

A&O Hamburg Hauptbahnhof

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 869 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 869 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • mano2311
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
21 Kwi 2017
4.0

남은 숙소가 없어서 잤다. 중앙역 근처인줄 알았으나 꽤 멀었다. 시내랑은 상당히 멀었다. 침대시트 직접깔아야하며 3유로.... 숙소값이31유로인데 시트값을 또내라니. 양아치다 다시는 안간다.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2017
7.4

Aside from the loud Germans barging into the room at 3 in the morning. It's not bad for one night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ivi_mask5731
  • Argentyna, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
8.0

Lo único malo para mi fue la ubicación. El personal de 10. La habitación dos baños. Excelente

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • GabrielBDuarte
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Kwi 2017
6.0

The internet did not work at the room, I told the people of the hostel and they just told me sorry... you may come to the reception to use then... too bad for a hostel which says it have a good wifi.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Mar 2017
4.6

When a duvet is covered with dry blood , it is expected to change it!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Mar 2017
8.0

Ottimo hotel e ostello! Ci sono stata la prima volta con degli amici e abbiamo trovato all'ultimo momento una camera da 6, poi ci sono tornata da sola e non ho avuto problemi in una stanza in comune. Molto grande, nuovo e pulito. Posizione comoda per chi ha bisogno di soggiornare non troppo lontano dalla stazione centrale di Amburgo (10 min a piedi). Lo consiglio!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lut 2017
7.4

Tout s'est bien passé mais je regrette l'impersonnalité totale du lieu : une fois enregistrées, nous n'avons plus aucun contact avec le personnel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Sty 2017
7.4

Estuve con unos amigos en una habitación para 8 personas pasando el fin de semana. Es un hostal para dormir y poco más. Es limpio, las habitaciones están bien y nos salió muy bien de precio. No tiene unas vistas bonitas, ni nada de eso, pero está cerca de la estación y hay una parada de autobús al lado para llegar al centro en 5 minutos. Es un hostal práctico.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Sty 2017
7.7

The room was small, but clean. Common areas are not the most welcoming, scruffy looking, €7 breakfast was worth €5.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
23 Gru 2016
5.7

The staff are not too helpful, they don't make your staying comfortable and just a few of then speaks english. A little old fashioned place, not for young travellers

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.