Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

A&O Hamburg City

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.9
Dobry 886 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.3
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
6.9
Dobry 886 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.3
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.0
A&O Hamburg City Located at Spaldingstrasse 160, , Hamburg.
A&O Hamburg City
Germany
Hamburg 20097 Spaldingstrasse 160
69% 886
53.5507300 10.0221600
A&O Hamburg City
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
5.4

Der Preis war viel zu teuer, ich dachte es ist eine Jugendherberge und der Preis sei familienfreundlich, dem war leider überhaupt nicht so.wir waren i unserem Urlaub in mehreren Städten in verschiedenen unterbringungen nichts war annähernd so teuer wie die angebliche Jugendherberge. Gruß Johanna

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
3.4

Ewige Wartezeiten beim Einchecken, Flecken auf den Bettlaken, kein Toilettenpapier, dreckige Fenster, Housekeeping anscheinend nicht vorhanden!?!?! Hier muss definitiv an allen Ecken und Enden verbessert werden!!!! A&O Hostel nie wieder!!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Sie 2016
7.4

Trevligt vandrarhem som kändes väldigt säkert. Stället var mer som ett hotell än ett vandrarhem, vilket kan vara både bra eller dåligt beroende på vem du frågar. Det fanns stora utrymmen för en att umgås och träffa andra, blev dock väldigt högljutt på kvällarna. Vårt rum låg på tredje våningen så ljudet utgjorde inget problem för oss, är nog jobbigare för dem som sover på de lägre våningarna. Området var inte det bästa, men fungerade bra för oss som bara sökte efter någonstans att sova.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • olindahl5839
  • Szwecja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
6 Sie 2016
7.4

Ok place to stay, but a bit to big for my taste. Not such a cozy atmosphere in the both hostel or the city area where it's located. I preferred living in the St Pauli district!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • kagno87
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
5 Sie 2016
9.1

The building itself it's a bit too severe, but you'll find roomy dormitories, comfy beds, helpful staff and people chilling out at ground floor.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2016
4.6

Personnel peu sympa, sauf une. Prix demesurement trop cher, 45e la nuit pour une chambre qui valait la moitie. A ne pas y aller si votre nuit coute plus de 20 euros !

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Lip 2016
7.1

This place is both a hostel and hotel, they have a daily cleaning crew which is nice. Although the place looks a little rundown it is not bad to stay at.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2016
5.7

Altri ospiti dell'ostello ci hanno importunato. Non ci sentivamo al sicuro dentro all'ostello. La posizione inoltre era molto scomoda e fuori mano.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
23 Lip 2016
6.0

Good location, nice staff, ok on cleanliness. We thought it was too expensive. No feeling of community.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Lip 2016
7.7

Ostello molto grande e spazioso con camere pulite.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.