Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

A&O Hamburg City

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.1
Bardzo dobry 971 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.1
Bardzo dobry 971 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
22 Kwi 2017
7.4

unbedingt hervor zuheben ist das hilfreiche und verständnisvolle Personal. Mein Mehrbettzimmer sah ziemlich "gebraucht" aus durch die Reisegruppe welche sich bereits darin breit gemacht hatte. Für mich als Teilnehmer des Hamburg Marathons nicht optimal, da ich den Schlaf brauche und morgens sehr zeitig wieder raus muß. Kurzerhand hat man mir ganz unkompliziert ein anderes Zimmer mit sehr ruhigen Gästen gegeben. TOP!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2017
4.0

No good organization, got the wrong room and have got an excuse for it, lot of waiting time at the reception desk, the all over promised wifi was really bad;

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2017
8.0

Doesn't work the shower's room lock

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Mar 2017
4.3

不好,不推荐。别注mixed room 太乱了

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
27 Mar 2017
5.4

Extremely slow WiFi, almost non-existent if one wants to visit websites. Lack of hooks/racks to hang clothes in the shower room. Inconvenience or extra cost caused by bed linens not being included in the price (inconvenience if you bring your own; extra cost if you pay for theirs). Location too far from city center. Receptionists have strong accents, making it difficult to understand them.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • tomthomson1987
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2017
6.9

Für das Geld ok

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
3 Mar 2017
7.7

A bit a far away from all the tourist attractions, but easy to find. Atmosphere was not the best for a lone traveller since the hostel is huge so you get people in different moods, like not only young people trying to meet other people. Lots of extra charges that i would habe preferred to be included in the price per bed. Overall good hostel, with great facilities.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lut 2017
6.9

The hostel was quick to reach and rather easy to find. For a one night stay it is okay, but not for longer, as the bed was too uncomfortable. It was clean, yet my room was narrow and poorly organized. The view from the window was unpleasant, it overlooked an industrial zone and mountains of trash. It was neither a good, nor a bad experience.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lut 2017
7.1

Instalaciones muy grandes y agradables. Planta baja con ambiente, bar, billar, futbolín, sofás.. Aunque la funda no, mi nórdico tenía manchas. El precio de las sábanas no está incluido. Supuestamente era habitación mixta pero de 8, yo era la única chica.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Lut 2017
3.1

Workers were completely inefficient. They did not want to work and they did not care about customers. It was a really bad experience.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.