Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

A&O Hamburg City

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 938 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 938 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.9
A&O Hamburg City Located at Spaldingstrasse 160, , Hamburg.
A&O Hamburg City
Germany
Hamburg 20097 Spaldingstrasse 160
70% 938
53.5507300 10.0221600
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2017
10.0

Cómodo, buen servicio, buen precio.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Sty 2017
10.0

Ottimo, non si poteva chiedere di meglio

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2016
7.4

On the second day we ran out of toilet paper in the dorm. They didn't refilled it and didn't cleaned the WC. One bed missed the blanket and another blanket looked really dirty. But the rest of the hostel looked very clean. The locatin was good too. You stay in the middle of hamburg. its easy to reach every time.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Gru 2016
3.7

Worst hostel I've ever stayed in. Completely dirty and grimy. Not only the rooms and bathrooms in the rooms but the common areas of the building such as kitchen and laundry. I got to complain at reception, but nothing happened.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Gru 2016
8.6

Great place with a lot of facilities. The location was perfect for since I wanted to go to the airport early morning and the Berliner Tor stop was close by. I only stayed the night but it was good value for money. I would recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Gru 2016
8.0

明明选的是一间6人间,虽然我们是五个人,但是我们选的是单独一间房,而且一间房不管选5人还是6人还是1人都是一个价,结果到了酒店房间还有一个陌生人在......租床位基本便宜一倍呀,我们不想跟陌生人住才定的一间房,最后跟酒店交涉了半天酒店要求我们加了10欧才换了一间没有其他人的房,但是有很大烟味.....这个定一间房只给五个床位的还是第一次遇到,我们那么多个城市都这样定还第一次碰到说我们因为是五个人所以会有一个其他人在我们定的房里的......

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Lis 2016
7.4

Not a social hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Lis 2016
2.9

Receptionists were totally retard. Hotel staff was rude and did not give any information about anything!! They have lockers in the room but most of them were broken. It was a total dissapointment.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lis 2016
10.0

El mejor Hostal donde he estado con diferencia. Muy limpio y está todo bastante nuevo. El personal es muy amable también. Repetiría siempre!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Lis 2016
8.0

La camera era pulita, c'erano sapone e asciugamani; in camera c'è un armadietto che è possibile chiudere con un lucchetto proprio; quotidianamente (o quasi) la camera viene ispezionata per rimuovere la spazzatura ed, eventualmente, dare una sommale ripulita! Il wifi c'è dovunque, ma non è il massimo. La posizione è ottima: 3 min a piedi dalla stazione Berliner Tör (15min dal centro). Hall accogliente con tavolini, divanetti, tavolo da biliardo, biliardini e un bar aperto fino a tardi. Giulio!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.