Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

A&O Hamburg City

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.9
Dobry 922 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
6.9
Dobry 922 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.9
A&O Hamburg City Located at Spaldingstrasse 160, , Hamburg.
A&O Hamburg City
Germany
Hamburg 20097 Spaldingstrasse 160
69% 922
53.5507300 10.0221600
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Lis 2016
7.4

Not a social hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Lis 2016
2.9

Receptionists were totally retard. Hotel staff was rude and did not give any information about anything!! They have lockers in the room but most of them were broken. It was a total dissapointment.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lis 2016
10.0

El mejor Hostal donde he estado con diferencia. Muy limpio y está todo bastante nuevo. El personal es muy amable también. Repetiría siempre!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Lis 2016
8.0

La camera era pulita, c'erano sapone e asciugamani; in camera c'è un armadietto che è possibile chiudere con un lucchetto proprio; quotidianamente (o quasi) la camera viene ispezionata per rimuovere la spazzatura ed, eventualmente, dare una sommale ripulita! Il wifi c'è dovunque, ma non è il massimo. La posizione è ottima: 3 min a piedi dalla stazione Berliner Tör (15min dal centro). Hall accogliente con tavolini, divanetti, tavolo da biliardo, biliardini e un bar aperto fino a tardi. Giulio!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lis 2016
6.6

Für eine Nacht war es ok. Waren 3 Personen im 4-Bett Zimmer. Fenster gehen nicht auf. Was schade war, denn den wir noch auf Zimmer bekommen hatten, hatte ganz schöne Käsemauken. Beim Check in wurde mir zu erst mehr Geld abverlangt, da die Kollegin meine Anzahlung nicht sehen konnte. Mir viel es paar Minuten später hin und ihr Kollege hat sofort geholfen. Im grossen und ganzen kann ich sagen für den Preis für eine Nacht kann man es machen, ab 3 Nächte würde ich doch ein Hotel nehmen :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
11 Lis 2016
4.9

Staff were unwilling to help me with a problem I had. Atmosphere was more suited to groups than individual travellers.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Lis 2016
6.9

No soul. The only interaction I had with staff was telling me to take my legs off of a shirt table while I was reading. Door handles were broken for the bathroom and no one fixed it. Too big, too much like a hotel. Almost a hospital vibe.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Lis 2016
2.0

Soulless hostel. Beds in dorm so close you are practically sleeping with a stranger. Dont be fooled by low price they trick you by adding on charges for using sheets, towels and tax on arrival so the price you see isnt what you get. Totally ripped off hostel should be ashamed of itself. Location too is a nothing place, stay elsewhere

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
4 Lis 2016
6.6

Le lenzuola a pagamento!!! deposito bagagli a pagamento(4 euro 24 ore, ha però un vantaggio, è capiente e sicuro). L'ostello è vicino alla fermata metro e S-bahn ,è quindi facile raggiungere il centro e ogni altra direzione. Le stanze sono spartane, e i letti un poco scomodi, la hall non ha personalità, sembra un casermone sovietico. In compenso il prezzo è molto competitivo, specie se si prenota in anticipo.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lis 2016
7.1

Für Kurztrips super geeignet. Hatten dort ein 2-er Zimmer, welches leider nicht jeden Tag geputzt wurde und auch das Geräusch aufkommen von draußen ist sehr hoch (trotz geschlossener fenster). Dennoch war der Aufenthalt, alles in allem sehr schön.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.