Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

A&O Hamburg City

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 962 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 962 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • tomthomson1987
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2017
6.9

Für das Geld ok

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
3 Mar 2017
7.7

A bit a far away from all the tourist attractions, but easy to find. Atmosphere was not the best for a lone traveller since the hostel is huge so you get people in different moods, like not only young people trying to meet other people. Lots of extra charges that i would habe preferred to be included in the price per bed. Overall good hostel, with great facilities.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lut 2017
6.9

The hostel was quick to reach and rather easy to find. For a one night stay it is okay, but not for longer, as the bed was too uncomfortable. It was clean, yet my room was narrow and poorly organized. The view from the window was unpleasant, it overlooked an industrial zone and mountains of trash. It was neither a good, nor a bad experience.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lut 2017
7.1

Instalaciones muy grandes y agradables. Planta baja con ambiente, bar, billar, futbolín, sofás.. Aunque la funda no, mi nórdico tenía manchas. El precio de las sábanas no está incluido. Supuestamente era habitación mixta pero de 8, yo era la única chica.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Lut 2017
3.1

Workers were completely inefficient. They did not want to work and they did not care about customers. It was a really bad experience.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2017
7.1

Più che accettabile ben collegato e pratico. Non per chi cerca atmosfere particolari o wi-di scattanti

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Lut 2017
6.6

Оооочень большой

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
5.7

No tenían la reservación preparada, el personal un poco lento excepto una persona, en el cuarto había una rebanada de jamón.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
3 Lut 2017
8.9

todo bien Internet wifi muy lento

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
2.3

This place could not have been any worse. So they advertise cheap dorms and then they charge you €4 to rent sheets which is MANDATORY. They also charge you to use the wifi! Such bullshit, it became more expensive than the much nicer hostels down the road. Also in the dorm beds, two beds is one double bed split so you are literally sharing a bed with a stranger. Stay as far away from this hostel as you can. Fucken terrible experience

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.