Hostelworld.com

A&O Hamburg City

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 840 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 840 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.8
A&O Hamburg City Located at Spaldingstrasse 160, , Hamburg.
A&O Hamburg City
Germany
Hamburg 20097 Spaldingstrasse 160
77% 840
53.5507300 10.0221600
A&O Hamburg City
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Maj 2016
8.0

Very nice hostel, but more like a hotel. The facilities are very clean with lockers and the bar with a big meeting space was nice. Would stay again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Maj 2016
4.3

Shared a room with 3 people in their 40s who were loud and drunk until the early hours, smoking in the rooms which isn't allowed. Felt like a converted prison. Other than my drunk roommates everyone looked miserable, not fun.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Maj 2016
8.6

It was more like a hotel and a bit expensive. However super nice, clean and comfortable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Kwi 2016
7.7

need to extra fee for blankets and tourist fee which are not mentioned on the website.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
6.9

Die Mitarbeiter sind freundlich. Es hat eine schöne Atmosphäre und die Lage ist auch super. Sehr Gut zu Fuß vom HbF/ZoB erreichbar. Blöd fand ich, dass Schließfächer angegeben sind aber nirgends zu erlesen ist, dass man ein Schloß selber hätte mitbringen müssen! Zimmeraufteilung fand ich auch überdenkenswert. Zwei junge Frauen (mitte 20) zu zwei älteren Herren (Mitte 40+) zu legen, obwohl noch Betten frei waren, finde ich nicht gut.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
7.7

The Hostel is nice and the same for all staff. The worst thing was some german guests did noise very early at morning...and I woke up with a loud sound like german hip-hop from the lower floor. Nevertheless the city of Hamburg is amazing and the hostel location is near Berliner Tor station very close of the central station "Hauptbanhof".

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Kwi 2016
3.1

Me cobraron por error del staff dinero de más y tardé más de 3 días en conseguir que me lo devuelvan, previo tener que hablar con 5 personas del staff, mandar 2 mails y que me negaran hablar con el manager, El lugar es feo, sucio y en la cama que me tocó no había ni mesa, ni enchufes ni luz.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Kwi 2016
6.3

Clean rooms, great hot showers, helpful and pleasant staff, fairly close to S and U-Bahn station. Huge hostel, meaning that chances are, there'll be be a marauding pack of boorish pissheads in a room near yours.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Kwi 2016
6.9

We booked really last minute, and they charged us an extremely high price (more than 30 euro for a bed in a dorm!). Plus the bed sheet were not included in the fee, although it was not specified in the booking. Clean and easily reachable, but definitely too expensive in that occasion...

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Kwi 2016
8.9

Great hostel. Very large and a bit maze-like finding the room, but comfortable beds, large clean room, great shower, quiet at night, for a very reasonable price. Wouldn't hesitate in staying here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.