Hostelworld.com

A&O Dusseldorf Hauptbahnhof

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 786 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 786 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.7
A&O Dusseldorf Hauptbahnhof Located at Corneliusstra'e 9, , Dusseldorf.
A&O Dusseldorf Hauptbahnhof
Germany
Dusseldorf 40215 Corneliusstra'e 9
77% 786
51.2149435 6.7825598
A&O Dusseldorf Hauptbahnhof
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Maj 2016
6.0

Nice enough hostel, not a lot going on here, clean enough for a pleasant stay at reasonable value.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
8 Maj 2016
8.9

Nice place and an easy walk to downtown.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
24 Kwi 2016
9.7

The best attraction in the city

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2016
6.0

시설은 나쁘지 않은데 스텝들이 불친절하고 같은 층 쓰던 단체 손님들이 굉장히 시끄러웠어요. 컴플레인 하고 나서야 와서 조용히시키긴 했어요. 다시 묵지는 않을겁니다.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ekwador, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
1 Kwi 2016
9.4

Nice Hostel located near the train main station. Very friendly staff althoug I was assigned a female dorm while I booked mixed ( I am a guy) but everything perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
25 Mar 2016
4.9

Clean enough. Could do with curtains on beds for privacy, especially as I was the only girl with three boys in a small room. Nowhere to store big bags. Member of staff who checked us in was rude, didn't even say hello. Asked different staff what we could do in Düsseldorf, we were told "go to a different city". When we asked again he said "I don't know I'm not from here". Quite a flat atmosphere and not great value for money.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Mar 2016
9.1

Hostel is a bit farther form the train station (10 minute walk) than implied, but all of the sights are walkable (10-20 minutes). Facilities were great. Staff was very friendly and helpful. Great lounge area with food, beer and games. Room was clean. Locker/cupboards in the room with your own lock. Bathrooms were clean and shower was fine. Overall, a great stay. Would recommend it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Mar 2016
8.6

I had a late arrival and early start to my day so I wasn't there long. The place was in a good location and very safe. I was leaving at 5 in the morning and saw a security guard walking around. My only complaint was that I had horrible hotel roommates.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Mar 2016
6.6

Zimmer Geruch war unerträglich obwohl Zimmer groß und vor mir mit nur 2 Personen besetzt war. Im Eingang zum Hostel standen angetrunken Leute die Grass geraucht haben, war nicht sehr einladent gewirkt hat.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Lut 2016
8.6

Hostel simples mas muito eficiente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.