Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

A&O Dusseldorf Hauptbahnhof

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 930 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 930 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Cze 2017
8.3

The staff weren't very friendly, but weren't rude either. Huge place with lots of facilities and located at an acceptable distance from basically everywhere. Beds were very clean, but you have to pay for linen

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Cze 2017
9.4

Der Aufenthalt war sehr angenehm. Mein 14 jähriger Sohn war das 1. Mal in einem Hostel und ist begeistert. Alle Mitarbeiter waren sehr freundlich

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
11 Cze 2017
8.0

It was so nice to have hair dryer and free towel. The facility itself really feels like a business hotel, I guess because Düsseldorf really isn't a vacation destination. But the room was really big and nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2017
8.3

I stayed for one night. It was good. The only bad thing were the people in my room. Try were playing music all night long and didn't bother to turn it down even though another Person and me told them several times to do so. That way I didn't sleep long but that was nothing the hostel or staff could have changed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Kwi 2017
6.9

The only problem is toilets and bathrooms smells bad.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
8.9

我们住的那晚来了个德国女人 有点神经 好吓人

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2017
8.9

Well located, clean and comfy rooms. I hated the fact that I had to pay for the sheets. Never happened to me in a hostel before. Also, if you want to pay anything with card, a charge of 2.5 euro will be added.... Seriously? You are a hotel/hostel... That makes no sence at all. But everything else is fine.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Mar 2017
6.3

Die Toilette war nicht geputzt und noch dunkle Reste der Reisenden vor uns daran. Auch der Mülleimer war nicht geleert. Natürlich ist es "nur" ein Hostel, aber eine Grundsauberkeite sollte vorhanden sein.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Mar 2017
7.7

The only downsides were the other people in the room I was in who were uncleanly and loud at all hours.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Mar 2017
7.1

I didn't like that dorms didn't include bed linen and i had to pay extra 3.5 euro in order to get some. Moreover with this price per night they don't give you any breakfast and have to pay 7 euro if you want to eat. I have stayed to others hostels with the same price and they was offering breakfast.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.