Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

A&O Dusseldorf Hauptbahnhof

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 811 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 811 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.6
A&O Dusseldorf Hauptbahnhof Located at Corneliusstra'e 9, , Dusseldorf.
A&O Dusseldorf Hauptbahnhof
Germany
Dusseldorf 40215 Corneliusstra'e 9
78% 811
51.2149435 6.7825598
A&O Dusseldorf Hauptbahnhof
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Lip 2016
8.0

Había un edredón vomitado en el cuarto, y tuve que pedirle al cleaner que lo cambiara. Existe un problema con la seguridad, porque la puerta de acceso a las habitaciones no está vigilada por la recepción y cualquier persona puede entrar a las habitaciones sin ninguna restricción.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • TravelingPhilosopher
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Lip 2016
8.6

I had an emergency night in Dusseldorf and was very happy this hostel had a bed free. It was very clean, reasonably close to the train station and even with some nice walking to old town.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lip 2016
9.7

Everything was really clean and the staff were really friendly, and the wifi was really quick as well

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • reynoldsmc751831
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 54 Recenzje
6 Lip 2016
8.9

Only here for a night but the room was a gift after a long day of traveling. Great bar too. Well lit and friendly staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lip 2016
8.9

The staff is not so helpful, didn't even provide bed linen. But the hostel itself is clean and standard.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
20 Cze 2016
6.9

평타 직원중 한명 남자 싸가지없음

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Cze 2016
9.4

Very nice stay, really near the city centre, all perfectly clean and the staff was really helpful and friendly. I will go back for sure! The only bad thing is that breakfast wasn't included

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Cze 2016
7.4

The wifi is TERRIBLE here. Don't come here if you need to get any work done on your computer

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • yamsuttoh7906
  • Tajlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
3 Cze 2016
4.0

My phone was stolen in the room by another guest and the only thing the hostel did was showing me how to go to police station. It was difficult because the police English was not so good and he couldn't explain things to me. Well, can't you do something else? I don't know......I expect a better help/advice here. This hostel is more like a business hostel. There is no kitchen or a fridge for you to cook/store you food. Room was very small. Sheets was provided and clean to use.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • kiki_0210733
  • Japonia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
22 Maj 2016
8.0

I thought the price might be expensive compared to the Hostels in Berlin. you can take shower in your room. the sheets and bed covers are excluded from the price. it's good location to visit K21museum

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.