Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

A&O Dresden Hauptbahnhof

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 1066 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 1066 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Cze 2017
9.4

Muy buen ambiente! La terraza esta muy linda para apreciar dresde. Las habitaciones muy amplias y comodas. Y, no se pierdan el kebap que esta justo en frente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Cze 2017
9.1

A&O Hostels has apparently solved the "last minute" booking problem for years in Germany by suddenly building unbelievably large definitely quality hostels in 14 key German cities plus another 7 in bordering cities. I expected a little mom & pop place. Indeed A&O Dresden Hauptbanhof itself has 8 floors of really pleasant accommodation - it almost can't run out of supply to the hordes of summer - it's the size of the QE2 already!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
11 Cze 2017
2.9

It is not worth for the money you pay. Definitely bad place.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2017
8.6

The female dorm was very comfortable and clean. The staff is so friendly and accommodating as well. My only comment was that A&O advertised that there was self-catering facilities so we assumed that there would be a kitchen of some sort but there wasn't. So we got a kettle instead for a deposit of 10 euros that is refundable upon returning the kettle. All in all it was a good stay =)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Cze 2017
10.0

It is so nice and wonderful hostel and hotel 😊😊😊. I have so great time over there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
10 Cze 2017
10.0

A&O는 전반적으로 평이 안좋은데 복불복 같아요 침대시트 결제하는거 있고 아닌거 있고 .. 저흰 4인실 했는데 침대두개는 호텔 침대고 다른두개는 호스텔 이층침대...같은방에 4인실 했는데 사람이 없어서 둘이 썼어요 좋았습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Maj 2017
10.0

Like a hotel, clean beds, good atmosphere, breakfast worth 7 euro, plenty hot water, staff approachable and friendly, worth the money, location excellent, will be back. All ages welcome. Bernice (61) Belfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Maj 2017
9.7

It was one of the best places I have ever been as a hostel. Perfect breakfast nice staff . Stronglz recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • stevejchristie
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 73 Recenzje
14 Maj 2017
7.4

The reception staff here were the most unorganised and slow staff I've come across in Europe. I think they should be replaced with people that can actually do the job.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
7 Maj 2017
8.6

4인실 혼자 썼는데 그냥 그랬어요. 장점도 단점도 없는 숙소.. 어쩌면 드레스덴이 저한테 별로여서 그랬나봐요

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.