Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

A&O Dresden Hauptbahnhof

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 933 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 933 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
A&O Dresden Hauptbahnhof Located at Strehlener Stra'e 10, , Dresden.
A&O Dresden Hauptbahnhof
Germany
Dresden 01069 Strehlener Stra'e 10
83% 933
51.0370763 13.7394976
A&O Dresden Hauptbahnhof
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
17 Wrz 2016
8.3

무난합니다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
16 Wrz 2016
6.9

Everything was fine except for the bed which was very uncomfortable.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Wrz 2016
8.9

Bello spazioso pulito abbastanza vicino al centro e comunque tranquillo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Wrz 2016
10.0

Perfetto grazie

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Wrz 2016
7.7

Nice hostel, good location, cool bar on the roof. But .......the laundry machine took a lot of my money and didn't work and then the receptionist would not give me my money back so don't use the laundry here , it will take your money. Otherwise a good stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Wrz 2016
9.7

ドミトリーがいっぱいだったのか、一人部屋にしてくれた。 大変快適だった。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Sie 2016
9.4

Unser Zimmer (14) lag sehr nah an der Küche, was ab dem frühen Morgen - vermutlich ab ca. 7:00 - dafür sorgte, dass wir quasi permanent und ziemlich laut Geschirr klappen hörten. Das störte den Schlaf am Vormittag etwas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Sie 2016
9.7

Ótimo hostel. Staff muito atenciosos. Bar da cobertura muito bom Recomendo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sie 2016
9.1

Buen hotel limpio, esta cerca de la estación del tren y como a 15 min caminando del centro de la ciudad, solo que creo que el staff podría ser un poco mas amable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Sie 2016
9.7

거리가 너무나도 가까움. 드레스덴 중앙역 버스정류장에서 직진으로 쭈우욱 걸으면 15분 내로 숙소발견가능. 가격이 싼 호스텔임에도 시설은 호텔같고 뭣보다 호스텔치고 화장실이 정말 깨끗하다. 수건도 무료로 제공해주고 체크아웃시 시트도 가지고 내려갈필요 없다. 단점은 전기코드가 너무 부족하고 방안에서 와이파이가 잘 안터진다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.