Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

A&O Dresden Hauptbahnhof

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 921 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 921 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
A&O Dresden Hauptbahnhof Located at Strehlener Stra'e 10, , Dresden.
A&O Dresden Hauptbahnhof
Germany
Dresden 01069 Strehlener Stra'e 10
81% 921
51.0370763 13.7394976
A&O Dresden Hauptbahnhof
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
27 Sie 2016
9.4

Unser Zimmer (14) lag sehr nah an der Küche, was ab dem frühen Morgen - vermutlich ab ca. 7:00 - dafür sorgte, dass wir quasi permanent und ziemlich laut Geschirr klappen hörten. Das störte den Schlaf am Vormittag etwas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Sie 2016
9.7

Ótimo hostel. Staff muito atenciosos. Bar da cobertura muito bom Recomendo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Sie 2016
9.7

거리가 너무나도 가까움. 드레스덴 중앙역 버스정류장에서 직진으로 쭈우욱 걸으면 15분 내로 숙소발견가능. 가격이 싼 호스텔임에도 시설은 호텔같고 뭣보다 호스텔치고 화장실이 정말 깨끗하다. 수건도 무료로 제공해주고 체크아웃시 시트도 가지고 내려갈필요 없다. 단점은 전기코드가 너무 부족하고 방안에서 와이파이가 잘 안터진다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
12 Sie 2016
5.7

Had to make my own bed which I thought was absurd considering the high price, horrible rubber mattress.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • nonck13
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2016
7.1

도미토리는 청소를 안한건지 엄청 지저분 했는데.. 그리고 자리마다 전원코드 다 있는게 아니라, 먼저 들어온 사람이 있는 자리 차지했을 가능성이 높습니다. 저도 1박 도미 썼을때 제 자리에 없었습니다. 캐비넷에 배낭 중간 사이즈 정돈 들어가는데 캐리어 24인치는 안들어가요. 스탭들은 친절했습니다. 3박이나 하니까 첫날 빼고 이틀을 개인실로 옮겨주었습니다. 근데 방들이 다 냉방시설은 없어서 여름에는 좀 덥습니다.. 겨울에는 라지에이터가 있어서 그나마 좀 나을 것 같아요. 조식도 먹을만 했는데 특별한 건 없습니다. 도움되셨길 바랍니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2016
9.7

Es una buena opción, agradable, bien ubicado, cerca de la estación

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Lip 2016
9.4

Good stay in Dresden. We booked a 4 bed dorm and ended up having it to ourselves. Room was big and shower was great. We only stayed one night but it was close to the train station and to town and was round the corner from the shop. Quite a big hostel but everyone was friendly and it wasn't noisy and the reception staff were nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Lip 2016
9.4

A really nice hostel : bedrooms are quiet and you can meet people at the bar on the rooftop (with a beautiful view on the city !). It's 10 minutes away from the central train station and the public transportations. Everyone in the staff was really sympathic.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lip 2016
4.6

No lockers and the location is close to the station but far away from the new town where all the bars and atmosphere is.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Lip 2016
9.1

Love the location of the hostel. It's a stone throw away from the central station. Easy to locate quiet at night other than the occasion night trains passing by.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.