Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

A&O Dresden Hauptbahnhof

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 1046 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 1046 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Kwi 2017
8.6

It is more an hotel than an hostel. It is ok just don't expect an hostel environment. The security ... tranquility and location is good ;)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2017
7.7

酒店位置不错,算是比较安静,旁边就有一家超市,购物很方便

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • lhk9167
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
15 Kwi 2017
10.0

개인실 대만족

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Paragwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Kwi 2017
10.0

Muy buena estadía. Personal atento y predispuesto, hasta hablaban español. Altamente recomendado, también ofrecen alquiler de bicicletas y las habitaciones son excelentes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Mar 2017
9.7

Las personas que están ahí están listísimas para ayudarte con lo que necesites! Me encantó su buena actitud.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2017
8.3

Sehr gute Läge Nähe Hauptbahnhof. Einfach und sauber.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
13 Mar 2017
6.9

良い点、悪い点 他のA&Oと同じです。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Mar 2017
8.9

Didn't have kitchen, but iy has a bar where you can ask for some snacks and also a kebab and pizza place right in front of the hostel. The room was clean and the staff were really nice. The doors of the rooms and floors are very noisy when they close.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Mar 2017
6.9

The rooms is good and the hotel is great but the location without a nightlife and is a little bit far from the things you can do in Dresden.... the good thing about the location it is like 5 minutes walking from the main train station

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Mar 2017
5.1

Actually, the staff was helpful and the stay OK but we expected a lot more for this price. Extra for bed linen and payment by VISA or Master Card were big negatives too

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.