Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

A&O Dresden Hauptbahnhof

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 964 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 964 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.2
A&O Dresden Hauptbahnhof Located at Strehlener Stra'e 10, , Dresden.
A&O Dresden Hauptbahnhof
Germany
Dresden 01069 Strehlener Stra'e 10
82% 964
51.0370763 13.7394976
A&O Dresden Hauptbahnhof
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2016
6.0

Am Wochenende sehr laut, und durch die angepassten Preise (110 Euro am Freitag) in keinem Verhältnis zu dem gebotenen. Das WLAN hat fast durchgängig nicht funktioniert (überlastet).

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
20 Lis 2016
8.9

Really good value for money! The location is not perfect, as it is 8 minute walking from Main Station, and about 15 or 20 minutes walking from the city center, which was all right. The staff was very helpful, and there was a bathroom and a separate shower in our 6-bed room. It was all clean and the price was totally worth it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lis 2016
8.3

Mutfak yok geleceklerin bilgisine

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
19 Lis 2016
8.6

그냥저냥 역이랑 적당히 가깝고 적당히 좋은 곳입니다 와이파이가 잘 터지지않는것이 많이 아쉽습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Lis 2016
5.1

Feels more like a hotel than a hostel, absolutely zero atmosphere and no common room to even eat or lounge. The only good thing about this place is the proximity to the bus station.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2016
9.1

It was very nice and clean. The staff were helpful and mostly very friendly. I would definitely stay here again next time I go to Dresden.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lis 2016
6.0

It's big, no personal touch. I was a little disappointed by the location and atmosphere. I asked to repair something in the show, what they did immediately, but the result was not good. You could see, that this is not the kind of hostel run by travel experienced people. No charger next to the bed. Bed linen charged extra (and they didn't tell at the check-in...) Advantage: It's very close to the main train station. If you want to experience Dresden, go to Dresden Neustadt!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • TMDDUF
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
9 Lis 2016
9.1

하루 머물렀는데 침대도 나쁘지 않았고 드라이기도 있고 괜춘함 위치는 중앙역에서 걸어서 10분거리 구글 키고 다니면 다 다닐 정도 직원도 친절함 와이파이는 잘 안되고 조식이 7유로라기에 비싼 감이 있었지만 그만큼 다양하고 채소가 잘 나왔음 다만 사물함을 자물쇠가 있어도 잠글 수 없는 구조라 흠이었음

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Lis 2016
5.7

We need to pay for the bedding that cost was 3.5 euro, and city tax, I and our roommate were think, It was ripped off, they attract to the tourist with cheapest price and then they demand to the extra cost. Above all, facilities, like shower room and bath room, were not clean.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Paź 2016
8.3

Everything ok, clean, and the localization is perfect.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.