Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

A&O Dresden Hauptbahnhof

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 999 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 999 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.0
A&O Dresden Hauptbahnhof Located at Strehlener Stra'e 10, , Dresden.
A&O Dresden Hauptbahnhof
Germany
Dresden 01069 Strehlener Stra'e 10
82% 999
51.0370763 13.7394976
A&O Dresden Hauptbahnhof
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Sty 2017
9.4

Not so far from the hauptbahnhof, but a little bit. They dont serve extra sheets, you must pay for them. And breakfast payed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
8 Sty 2017
8.6

Un detalle es que no tiene cocina por ser hostel, y otro es que los colchones de resorte no son para pasar mas de una noche allí. Despues, todo lo demás excelente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
26 Gru 2016
8.0

Limpio. Habitación grande. Sin cocina. Hotel mas que Hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Gru 2016
4.0

Pésimo!! No es un hostel, es un hotel de paso, las instalaciones muy malas. Repito, eran piso estilo hoteles con la diferencia que compartías la habitaicon. Poca amabilidad del personal y una atmósfera social muy mala. No cuentan con una zona en común como para sentarte a leer ni nada por el estilo. Dice que cuentan con cocina pero no es cierto. Lo único bueno que tienen es que esta muy cerca de la estación de tren, pero nada más

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
23 Gru 2016
7.1

Location is quite good, less than 10min walking distance to the main train station. I stayed 3 nights in 6-bed dormitory with bathroom and toilet in the room. Bed is comfortable. Warmer and heater were working well. Staff is helpful. Overall, my stay was good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
23 Gru 2016
10.0

Near the station, the staff is nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ookdol0919
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Gru 2016
8.6

중앙역에서 걸어서 8분? 정도예요 엄청 가깝진않아요 화장실 방 전체적으로 깔끔해요! 리셉션 직원들도 친절하구요 다만 4인실 2층침대에서 묵었는데 2층엔 콘센트가 없는게 불편했어요ㅠㅠ

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Gru 2016
8.3

We booked 2 6-bed dorms. They didn't tell us ahead that linens and towels are not provided and not inclusive in the total cost of the rooms. So, we had to pay for them during check in which was fine with us. We arrived early but the staff was very helpful to help us store our luggage etc. It's 2 stops away from the train station via bus 66 which stops right in front of the hotel. 2 minutes walk to the left of the stop, there is a tram stop which brings you to the city centre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Gru 2016
6.3

just business hostel. facilities are fine. no atmosphere at all, no talk, keep quiet and leave. and bar closes at 12.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
15 Gru 2016
6.9

Booked an all female dorm, ended up being a mixed one. Didn't really care but watch out if this matters to you. Staff said apologised and said it shouldn't have happened, not sure if it's a regular thing but I wasn't impressed. Otherwise clean and a place to crash for the night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.