Hostelworld.com

A&O Dresden Hauptbahnhof

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 867 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 867 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.7
A&O Dresden Hauptbahnhof Located at Strehlener Stra'e 10, , Dresden.
A&O Dresden Hauptbahnhof
Germany
Dresden 01069 Strehlener Stra'e 10
78% 867
51.0370763 13.7394976
A&O Dresden Hauptbahnhof
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Mar 2016
8.9

The hostel is really close the train station, within walking distance. There is a Aldi just next to it. The room is quite clean and well worth its value!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Mar 2016
7.7

One of the lady staff never smile , look like you own her money. But the rest staff are super cool. A bit noisy ,but generall I'm satisfied with my stay. Cheap near to center

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
26 Mar 2016
7.7

not that near to the train station. need to pay for bed linen.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowacja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Mar 2016
7.4

The room was clean, the staff normal (one guy was always kind and helpfull). Good location near to the central station. Nothing special, but enought for sleeping. Good thing, the room for luggages before check-in and after check-out.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
24 Mar 2016
7.7

평이안좋았던것에비해 나름대로 괜찮았으나 침대에서 베드버그를 발견했다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
23 Mar 2016
9.7

The location is very good. The room maybe a little bit small, but tidy and clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Mar 2016
8.9

관광지랑은 다소 거리가 있지만 중앙역이랑은 가까워요. 깔끔했고, 직원도 친절해서 좋았습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lut 2016
7.1
Przetłumaczone przez Google

Rzeczy nie było tak przyjazny. Wydawało się, że denerwują turystów. W każdym razie, mieliśmy wielki pozostał. Schronisko jest bardzo dobrze położony i było dość complet.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2016
5.1

Keine Begrüßung weil die Kollegen unter sich zu beschäftigt waren beim Check In. Im vierten Stock viel ausländische Mitarbeiter eines Unternehmens welche bis 23, 0, 1 in der Nacht laut auf dem Flur mit einander sprachen. Viele Haare verteilt im Bad, Zimmer und einige auf m Bett.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
4 Lut 2016
10.0

Thanks to the reception staff who helped me in changing my reservations when I checked in not feeling too well!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.