Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

A&O Dresden Hauptbahnhof

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 1094 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 1094 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
30 Lip 2017
8.9

Great Hostel, but make sure you ask for a room that is not right by the entrance. At first we ended up in a room that was and the noise and smoke was a problem. The staff was awesome. They allowed us to change rooms and it was a great stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lip 2017
5.1

They charged me an additonal 5 euro for bedding and a towel. They also refused to let me enter the facility without purchasing "bedding and linen". This fee is entirely on top of the usual rate and is forced upon you when you check in.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
12 Lip 2017
10.0

4인혼성인가 예약햇는데 아무도없는 2인실 배정받아서 좋네요 ㅎㅎ위치나 시설 전반적으로 가격대비 좋아요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lip 2017
10.0

All great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lip 2017
9.7

My room was fabulous with its own bathroom. Very convenient place just down from the train station and shopping. Very good place to stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 30 Recenzje
2 Lip 2017
9.7

Good but slightly institutional a&o hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lip 2017
9.7

alles sehr sauber, unkompliziert, nettes Personal, super gelegen

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • charlie_wake3039
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
2 Lip 2017
4.6

The hostel was not clean and I wonder how often housekeeping turns up. I arrived at my room and the key card didn't work so I had to get a replacement. The room was scruffy and a smelt stale. There was no obvious bed for me but I think that was because housekeeping hadn't been in to leave it presentable in any way. The worst bit was the night but this was not directly the hostel's fault as I had to share with three of the most inconsiderate people I have ever met. I'd suggest try anywhere else.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • engus1618
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
30 Cze 2017
5.7

직원은 친절하다. 위치는 멀다. 침대는 깨끗한데 숙소 자체는 깨끗하다고 할 수는 없다. 건물도 좀 오래됐고. 묵으려면 하루만 묵으싐

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
30 Cze 2017
8.0

Not bad in general. A bit far from the old town but very close to the main station. I don't understand why the charge you for linens instead of deposit. After all, I would stay here again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.