Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

A&O City Hackerbruecke

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.7
Dobry 1,589 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.3
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.1
ZAREZERWUJ
6.7
Dobry 1,589 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.3
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.1
A&O City Hackerbruecke Located at Arnulfstr. 102, , Munich.
A&O City Hackerbruecke
Germany
Munich 80636 Arnulfstr. 102
67% 1589
48.1452920 11.5409080
A&O City Hackerbruecke
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
23 Wrz 2016
8.6

Excelent location, beside oktoberfest and close to ta tram station. Clean room with free towels. Really nice breakfast but we had to pay for it. Really worth it!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
23 Wrz 2016
6.9

시설이 낡았음. 고쳐주길 바람

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Wrz 2016
7.7

My friends And I stayed in A&O for two nights we found the hostel pretty good and very clean. Breakfast cost €7 but it is amazing! If you stay here you really have to check it out. Nonetheless. The receptionists work like a check in machine. They check people in 24/7 I mean non stop, so it is impossible go to reception ask them something. So my friend went to the bar and asked the bartender for directions and he was cool. In despite of this matter everything was great and We really rec

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Wrz 2016
7.7

Good prices during Octoberfest.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2016
7.4

It is a hostel. You will meet and have great times with people from all over the world. Not a lot of extras/amenities, but it gets the job done.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2016
8.6

Exactly what we were after from our time in Munich. Really friendly staff, very competitive prices and a short walk away from the Oktoberfest site itself. Thank you!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • thiagopinheirot
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2016
8.0

Excelente p quem pretende curtir a Oktoberfest ! Próximo ao evento , possibilitando ir a pé, assim como próximo a uma estação de trem em que se pode locomover para todos os lugares. O hostel estava bem organizado. Não tive qualquer problema com funcionários ou os demais hóspedes. Ambiente com limpeza diária !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Wrz 2016
6.3

Pricey but expected due to Oktoberfest being on.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Wrz 2016
8.6

Perfect location for Oktoberfesf!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Wrz 2016
2.9

Administration of rooms was poor. Apparently my room had 10 people assigned to an 8 person bedroom. Had to wake up twice in the middle of the night to deal with what was going on! Toilet is only one for an 8 person. Shower and toilet combined. You can imagine how disgusting it is after 1/2 people using it. Not great. Wouldn't recommend it. If it wasn't because of oktoberfest and other places were cheaper I would have went here.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.