Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

A&C Much More

  • Via Palestro 49, reception 2 floor, stairs B, Rzym, Włochy

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 856 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 856 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Maj 2017
9.1

Super Aufenthalt gerne wieder

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Maj 2017
9.1

We loved staying here! This was my first hostel and first time overseas and it was a great experience. My mom has been to Rome plenty of times and she said this hostel was exceptional! Rooms are beautiful, AMAZING location, friendly staff. They clean each day. Nice big towels, etc. Highly recommend! Such an amazing price for the quality.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • christopheraguilare5745
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2017
9.1

Me quede en una habitación privada, muy limpia, amplia y bastante cómoda. Todo estuvo bien

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2017
8.6

Is a Good Hostel

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Kwi 2017
9.7

Great location and friendly staff. highly recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Kwi 2017
9.4

Great location and very charming room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Kwi 2017
8.3

We had some difficulties with the hot water, plus some of the employees were kind of odd. It was pretty far from the good attractions as well as good restaurants, but overall it was a large, clean room for a pretty fair price.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2017
7.4

Booking said the price includes all tax but we were charged an extra 35 for city tax, which was frustrating. Also it's cash only so make sure you have enough! Aside from that it was lovely, a clean, airy room, friendly staff, great location, we had a wonderful stay and our room was a little home for the 5 nights. Would definitely come back!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2017
10.0

I absolutely loved staying at A&C Much More. One of the best hostel I've ever stay at. Location was perfect! There were many cafes and restaurants near by. Also, staff was SUPER helpful when I took day trips to Florence, Venice, and Pompeii.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Mar 2017
10.0

We had a lovely room with a painted ceiling. The room was spacious enough for me and my grandson. The ensuite bathroom was very clean. We will be going back in a few days before I final departure. 5 minutes to Termini Station.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.