Hostelworld.com

A&C Much More

  • Via Palestro 49, reception 2 floor, stairs B, Rzym, Włochy
Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 814 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 814 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.1
A&C Much More Located at Via Palestro 49, reception 2 floor, stairs B, Rome.
A&C Much More
Italy
Rome 00185 Via Palestro 49, reception 2� floor, stairs B
91% 814
41.9047204 12.5041365
A&C Much More
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
8.9

A very nice hostel, with a friendly staff, in a pleasant neighbourhood!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Maj 2016
10.0

Very good location. Very good price considering the range of prices in Rome. Extremely welcoming and friendly staff. I will definitely come back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
5 Maj 2016
9.7

El lugar esta tremendamente limpio. Giuseppe un anfitrión de primera y no tuvimos ningún inconveniente lo prometido se cumplió. Gracias Giuseppe y hasta la próxima sin dudarlo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2016
9.1

Had a good stay, very comfortable. It's not a place for socialising with others because there is no common room. You are given a lot of privacy here. Hosts are very friendly and like to think along in your sightseeing planning and when you have questions.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Kwi 2016
8.9

The place was very clean and the fatherly-owner was very nice to us. I like the inner decoration too, quite stylish. The location is also fairly close to Roma Termini and very easy to find.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Mar 2016
9.7

Sehr gute Lage, alle Sehenswürdigkeiten kann man schnel erreichen. Die Mitarbeiter waren sehr freundlich und haben auf uns gewartet obwohl wir den Hostel spät erreicht haben. Das Zimmer wurde jeden Tag geputzt. Wir haben uns dort sehr wohl gefühlt. Immer wieder gerne:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Mar 2016
10.0

Es war ein super schöner Aufenthalt! Das Zimmer war schön und vor allem sauber. Die Lage ist perfekt, man kann so gut wie alle Sehenswürdigkeiten zu Fuß erreichen. Die Mitarbeiter waren sehr freundlich und hilfsbereit. Jederzeit wieder!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Gru 2015
8.3

La habitación era muy grande y espaciosa, súper limpia. El hotel está en una zona donde no hay ruido pero puedes llegar perfecto al centro tomando el Metro que está a unas cuadras.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.