Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 343 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 343 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
A Sunflower Stop Located at 179 Main Road, Green Point, Cape Town.
A Sunflower Stop
South Africa
Cape Town 179 Main Road, Green Point
90% 343
-33.9079284 18.4040522
A Sunflower Stop
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Wrz 2016
8.3

Overall really nice. Just outside the city, easy access to city beaches and table mountain. My only issue although free, the wifi was appalling, sometimes you would be lucky to send a whatsapp let alone load a web page.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Wrz 2016
8.0

Clean & safe with a great location opposite Cape Town Stadium in Green Point. Good kitchen facilities and nice bar & pool area. Only complaint is one of the staff was a bit abrupt and not too friendly when I had a question.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks so much for your review. Would love to know which of my staff were not upto scratch as friendliness is something that is of top priority. If you have a chance you could perhaps send me a personal email with this and any ideas how to improve our facilities? sunflower@sunflowerstop.co.za. Regards Ashley ( owner)

  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
31 Sie 2016
9.7

I had a wonderful time at Sunflower Stop. The staff is very friendly and helpful. I was only planning on staying here for a few days, but ended up staying for 2 weeks. Cool people, both the staff and guests. Chill vibe. Bar on premises. Good size kitchen upstairs. Quiet at night. Laundry services available. I would stay here again. Thumbs up.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
24 Lip 2016
10.0

Great Location, friendly Staff, clean, nice rooms. All you could wish for.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • enio_everton
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Cze 2016
10.0

Great place, good beds, excellent environment!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
1 Cze 2016
8.0

Local OK, boa localização, segurança satisfatória, transporte na porta, proximo do Sea Point e um pouco afastado do centro. Meu único comentário desfavorável é a respeito de não haver recepcionista sequer para abrir a porta de entrada qdo o viajante chega após as 20hs. Isto pode ser um problema, como foi no meu caso, que fiquei um puta tempo esperando na rua, até que uma caridosa alma (hospede) chegou da balada e me abriu a porta.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • yamafer426
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Maj 2016
9.1

Pessoas mto simpáticas e ótima atmosfera!! Eles têm vários contatos de passeios e são solícitos para ajudar. No final da tarde (na verdade durante todo o dia) há pessoas no bar na sala para convesar. O ambiente tbm é formado pelos hóspedes, e durante todo o período que fiquei encontrei companhia para turistar, pegar dicas de viagem, beber no bar ou sair pela noite. Ponto negativo: 1) a internet funciona (o necessário)...fora do quarto 2) banheiros para dividir ficam no corredor, sem privacidade

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your review. I am glad you enjoyed meeting different people around the hostel and sorry you didn't find the bathrooms private enough.

12 Kwi 2016
8.6

Gutes Hostel in einer guten Lage. Sauberkeit war top, allerdings hatte ich Bettwanzen, die meinen Aufenthalt ziemlich gestört haben. Als ich der Rezeption Bescheid gegeben habe, wurde allerdings sofort gehandelt. Alles in allem empfehlenswert.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.