Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

A Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
5.2
Ocena 393 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.4
  • Bezpieczeństwo 5.2
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 5.1
  • Atmosfera 3.7
  • Czystość 4.6
  • Udogodnienia 4.8
ZAREZERWUJ
5.2
Ocena 393 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.4
  • Bezpieczeństwo 5.2
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 5.1
  • Atmosfera 3.7
  • Czystość 4.6
  • Udogodnienia 4.8
A Hostel Located at Sodu str. 8, Sodu str. 17, Vilnius.
A Hostel
Lithuania
Vilnius LT-03211 Sodu str. 8, Sodu str. 17
52% 393
54.6729376 25.2837681
A Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lis 2015
2.3
Przetłumaczone przez Google

Super 10 osób sypialnia, łazienka z prysznicem z zimną wodą i szczury gryząc-ściany, tak, szczury, może być bardziej komfortowe i zdrowsze w piekle.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lis 2015
2.0

There are rats

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lis 2015
3.7

Es el peor hostal al que he ido en mi vida, puesto que nuestras compañeras las ratas no pagaban alojamiento. Olor insoportable y suciedad tercermundista. Lógico que pagando 10 euros la noche no íbamos a estar en el Rich, la higiene y la suciedad pase, pero sobre todo las ratas colman el vaso.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lis 2015
3.4

El peor hostal en el que me he alojado jamás. Deseando volverme cada dia a mi casa. Hay que recalcar que teniamos unas amistosas compañeras conocidas como "ratas" saliendo de agujeros que se encontraban en las paredes de la estancia. Mi opinion para esto se resume en "lamentable". Espero que esto lo lea bastate gente para que piense dos veces donde va a meterse.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Paź 2015
5.1

Beds didn't have clean sheets. Wasn't give key/code to main door. Got locked out in the middle of the night in cold weather.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2015
6.6

Perfect location, near the railway station and the old city centre. Paid €28 for a private room for 2 people. Very cheap but there wasn't even a bed, just 2 mattresses on the ground.. No problem for me, but my friend had a lot of back ache the day after. You only could stand upright on one side of the room, because it was a slanting roof. There were 2 little night lamps, but only 2 plug connections on the other side of the room (so quite far from the bed).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Wrz 2015
5.7

The hostel is quite dirty (particularly in the shared areas like bathrooms, halls etc., rooms are cleaner) and smelly. There aren't enough showers so we needed to queue, the water pressure is not strong enough and sometimes there is no warm water at all! The bathroom door lock was broken. The walls are very thin so you can hear your neighbors next door and upstairs. Although it's very close to the city center, the street doesn't look safe. A free parking is a plus. I don't recommend it.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
20 Sie 2015
6.9

the best is the location, close to the bus station and the center around 10 minutes walking, it was clean and safe, ive been in a room for 4 beds alone for almost one week.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.