Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 260 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.8
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 260 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.8
A Casa di Luca Located at Via Scrimiari 22, , Verona.
A Casa di Luca
Italy
Verona Veneto 37129 Via Scrimiari 22
93% 260
45.4402754 11.0034728
A Casa di Luca
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
3 Sty 2017
9.7

Muy bien situado y con todo lo necesario para disfrutar de Verona

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
9.7

Stanza carina e ben arredata, bagno pulitissimo, temperatura confortevole. Padrone di casa disponibile e cortese.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Paź 2016
10.0

Nice room, clean, cozy, friendly host. Everything was beyond my expectation. Will stay there again in the future.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • seanpjohnson5954
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
3 Paź 2016
9.4

Casa de Luca was a lovely place to stay. Not far from the Centre, but nice and quiet. Very nice apartment. Lovely big room and huge bed. Luca was very warm and welcoming, and I felt right at home.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Wrz 2016
10.0

Fantastic location! Luca was very nice. Sat us down with a map and gave us the highlights of the city. Very helpful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Wrz 2016
7.7

Good location and really beautiful room as well as good facilities. Anyhow I think the price was too much and "breakfast included" part meant just a cup of coffee and couple of crappy cookies - wouldn't call that a breakfast. Staff was being nice, anyhow I got the feeling that I was getting "the same show than everyone else" and that he wasn't actually interested in you or to help you - everything needed to be done as quickly as possible.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
25 Lip 2016
8.9

The location is not near from the train station, but very easy reachable by many buses. There aren't many places around to eat. The B&B is VERY clean, Luca is very organized and makes cleaness a priority. Breakfast was ok, but should have more salty foods, like bread and butter. The place is very comfortable and walking distance from the main attractions.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Litwa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2016
9.1

Good apartments in center of Verona.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.