Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 185 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 185 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 9.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
9 Kwi 2017
8.0

El único comentario adverso es que no mencionan el impuesto que nos hicieron pagar de €28. El resto todo muy bien

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Kwi 2017
10.0

La casa estaba muy limpia y la señora era muy amable, como si fuésemos parte de la familia. El desayuno era buenisimo y abundante. La localización fue perfecta. Recomendable 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Mar 2017
8.6

Gute Lage am Termini, da man immer irgendwie einen Bus findet, der einen wieder abends zurückbringt. Nette Besitzerin, die jeden Morgen ein umfangreiches Frühstück mit Brot, verschiedenen Kuchen, Obst und Joghurt anbietet. Zimmer könnte etwas sauberer sein, in der Summe aber ein sehr angenehmer Aufenthalt in einer super Stadt.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2017
9.7

La casa si trova in una zona veramente tattica, a due passi da Termini, ben servita dai mezzi e facile da trovare. Ma il fiore all'occhiello è la signora Iginia, persona squisita, accogliente, disponibile, piena di premure! Ogni mattina ci ha fornito asciugamani puliti e ci ha servito un'ottima colazione, generosa e sempre varia! La sua cordialità vale 1000, come la sua torta al cioccolato! Consigliato

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • ajayjain
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Mar 2017
10.0

Mrs.Totti is adorable. Very caring and sweet. She doesn't know much English but that was never a problem. She made us fresh pie and cake and coffee in the morning for breakfast. Clean and cozy room. Would recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Mar 2017
10.0

Excelente servicio, el desayuno maravilloso, la atención de la señora es mi mejor; mil veces regresaría allá!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Mar 2017
10.0

When other reviews say "you will feel like at your grandpa" they are absolutely right. Lady Totti makes homemade breakfast, always willing to help or give an advice. Your room will be perfectly clean, just be ready for cats at the hallway, but who is the cat person will feel like in heaven. I can honestly tell, she did her best to make our stay perfect. At the arrival just ring the bell, the apartment is close to main train station Termini. Next time in Rome? Would stay at this place again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lut 2017
10.0

Very nice apartment in the center of rome with a great and lovely atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Lut 2017
8.9

Nice big room near termini. The street itself is a bit shady but the location was perfect for us to reach everything. Mrs. Totti is very sweet. She cleans your room everyday en makes breakfast for you. She is very concerned with her guests, she will ask you many times if everything is ok and she shows a lot if interest. Grazie mille Mrs. Totti!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
28 Sty 2017
10.0

food is sooooooooooo wonderful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.