Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 160 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 160 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.2
A Casa Totti Located at Via Gaeta 79, , Rome.
A Casa Totti
Italy
Rome Via Gaeta 79
89% 160
41.9033970 12.4999130
A Casa Totti
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
3 Paź 2015
10.0

Ficamos muito felizes com nossa hospedagem. Muito obrigada!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Wrz 2015
7.1

Buena atención de la dueña. Es como quedarse en la casa de una abuela o tía de la familia. Prepara unos desayunos con algunas cosas caseras que están bastante bien, y está pendiente de que comas (como haría una abuela). El lugar no está mal, pero la zona de Termini de noche es un poco fea en cuanto al ambiente por las calles. La habitación estaba bien en general, la cama muy cómoda, el baño un poco chico y con puerta poco aislante. Recomendable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
21 Wrz 2015
9.4

We loved staying here! It’s a bed and breakfast of three rooms and we (my boyfriend and I) met two other couples. The rooms were pretty large and the bathroom was clean with plenty of products. Breakfast was good, especially Nonni’s homemade pie - not sure what it was but it was delicious. Also liked that it was outside when the weather was nice. Nonni is so sweet and we miss her already!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lip 2015
4.9
Przetłumaczone przez Google

To było jak pobyt w domu dla nieznajomych Nonnas, to było dziwne i Nonna Totti było dziwniej.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
24 Cze 2015
9.4

무엇보다 할머니의 친절이 넘치는 곳! 할머니와 영어로 대화는 통하지는 않지만 이야기는 됩니다(다들 해외에서 경험해보는 거죠?) 저는 공동욕실있는 더블룸 썼는데 욕실 전혀 붐비지않고요. 다른 방들은 개인 욕실이 있기 때문에 편히 쓸 수 있습니다. 그러나 아침식사는 많이는 기대하고 가지 마세요! 그래도 할머니가 과일을 매일 줘서 좋았습니다 :) + 한 사람 당 관광세 3.5유로 지불해야합니다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2015
10.0

Great location! Very close to train station and Ms. Totti was sweet and attentive. Highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Cze 2015
9.1
Przetłumaczone przez Google

Bardzo blisko do stacji Roma Termini! Istnieją trzy klawisze ogółem, jeden do drzwi najbardziej zewnętrznej, jeden do drzwi B & B i ostatnie drzwi zamki twoje indywidualne. To było trochę trudno znaleźć, ponieważ drzwi zewnętrzne wygląda jak każdy inny oryginalnej drzwi w Rome- prostu szukać numeru domu i szumu w kiedy się tam dostaniesz. Bardzo czysty, a nasz gospodarz był welcoming- miała różne rzeczy na śniadanie i to było naprawdę wszystko, co można jeść. Miał również stół przekąsek można chwycić i zabrać ze sobą w ciągu dnia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Cze 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Dobra lokalizacja, aby dostać się szybko do głównej atrakcji turystycznej w mieście, ładny budynek, ładny pokój. Mrs.Totti jest bardzo przyjazny, bardzo pomocny, zawsze chce mieć pewność, że czujesz się dobrze w A Casa Totti w Rzymie. Czułem się jak w domu.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • BvBKorea
  • Korea Południowa, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
29 Maj 2015
9.4

세탁기가 없는거만 빼면 정말 완벽합니다 와이파이 잘되고 근처 마트도 있고 그리고 위치는 최상이고 그리고 마담 토티도 겁나 친절합니다 영어는 잘 못하셔도 왠만한 의사소통은 다 됫네요 참고로 세탁은 근처 세탁소에서 할수 있습니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Maj 2015
9.1

Casa Tottie was wonderful. The room was spacious and clean. Great location!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.