Hostelworld.com

5footway.inn Project Chinatown 1

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 1,399 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 1,399 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 7.0
5footway.inn Project Chinatown 1 Located at 61/63 Pagoda Street, , Singapore.
5footway.inn Project Chinatown 1
Singapore
Singapore 61/63 Pagoda Street
76% 1399
1.2836193 103.8439536
5footway.inn Project Chinatown 1
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Kwi 2016
8.3

Great central location with train station and bus stop close by. Nearly all guests are Asian and didn't speak English so not great if you're a lone traveller and looking to meet other travellers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Mar 2016
7.4

Lifesavers! The Staff is super friendly and helpful. Rooms are okay, but toilet/shower not very nice

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • pialanvers
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Mar 2016
8.3

Sehr zentrale Lage mitten in Chinatown. Praktisch direkt neben der U-Bahn Station. Sehr freundliches, hilfsbereites und vor allem kompetentes Personal. Die Zimmer sind nicht sehr sauber und vor allem die Toiletten und Duschen sind verdreckt und stinken! Das Frühstück lässt für den Preis zu wünschen übrig: es gibt nur Toast und Cornflakes. Alles in allem haben wir uns jedoch recht wohl gefühlt, obwohl man für den Preis in Punkto Sauberkeit sicherlich mehr erwarten könnte.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Węgry, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Mar 2016
5.4

This place is NOT FOR TRAVELLERS,it seems to be a motel for families and solo men from the neighbouring countries. I felt glad that I booked a female dorm,I wouldn’t have felt safe sharing the dorm with some of the ppl I saw. The room next door was occupied by a family with a small baby who was crying the whole night and they stored the used diapers in the corridor. Guests had no respect for letting others sleep, people were shouting, smashing doors, the whole night. It was impossible to sleep

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2016
6.0

Location and security is good but the toilet and shower is very small withbroken door . I stay at room 52.13.1 . 4 bed in very small room and In my bed lot of bed bug.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lut 2016
7.1

actually the toilet is fine for me but better to show the picture in the website to let people know what it looks like. But averagely, i think it just quite good, location is good which is exactly next to the MRT Chinatown station and the cleanliness of the room is good also.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Lut 2016
4.6

Stay somewhere else if you are backpacker

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
23 Lut 2016
9.1

The 4 bed dorm we stayed in was very clean and ac worked great. The back patio was under construction so not much of an area to hang out in except the lobby but about the best you can get for the $ in Singapore and the location is amazing as the Chinatown subway is right out the door and the Maxwell road hawker center is a 5 minute walk.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lut 2016
8.6

Great location, clean room. Squeaky dingy beds from ikea. Nice staff, easy to drop our bags off before check out. I'd stay there again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
16 Lut 2016
4.6

Very wet, bathrooms are bad, there's water everywhere.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.