Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

404 Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 792 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 792 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.7
404 Hostel Located at Neusser Strasse 404, Nippes, Cologne.
404 Hostel
Germany
Cologne 50733 Neusser Strasse 404, Nippes
84% 792
50.9703191 6.9524574
404 Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Wrz 2016
9.7

unique tiny place in a nice neighbourhood, full-equipoed kitchen, large rooms and common area, nice wooden furniture, friendly owner, very personal atmoshere, one of the best hostels I've ever stayed

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2016
5.1

Tilo, the owner is very abrupt and rude.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Wrz 2016
9.7

This hostel is like home away from home. It has well equipped kitchen, lockers in the room clean bathroom and the area is very clean and tidy as well. This hostel is smaller than any other hostel that I have stayed but it's better than those, for me is the best so far!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2016
4.6

위치는 중심가와 좀 떨어져있고 청결수준이나 시설 등은 보통입니다. 그러나 호스텔주인의 태도와 말투 등이 기본적으로 불친절한 데다가 혼자 한번씩 욱하는 게 있어서 굉장히 불쾌했습니다. 독일여행 전반적인 기분을 망친 주요 원인으로 비추합니다.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Wrz 2016
9.7

I enjoyed this hostel. The host was great! Very clean and a good breakfast

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2016
7.7

Me alojé solo por una noche, sin duda una opción muy económica,si solo se está de paso por la ciudad y se quiere ahorrar en el presupuesto. Por solo 15€/noche, dispones de cama, baño y deseyuno para el día siguiente. Buena relación calidad-precio. limpio en la medida de los posible, seguro y a 15 minutos del centro con lineas 12 y 15 mit dem U-Banh.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
13 Sie 2016
7.7

위치는 진짜 종결자임 말이 필요없음 그리고 그사람만 그런지 몰라도 직원이 조금 불친절했네요 저녁에 파스타 먹을거냐고 물어보는데 진짜 돈이없어서 생존여행 하시는분들은 드셔도 좋은데 아니면 드시지 마세요 펜네면 대충 삶아서 토마토퓨레에 무친게 다입니다. 진짜 드럽게 맛없음 그리고 동네가 한 두시간이면 다 돌아볼수 있어서 하루만 묵으면 괜찮을겁니다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Sie 2016
10.0

It is home staying hostel. Thanks to owner for a such nice place in the plastic Cologne.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2016
10.0

Kleines, feines Hostel. Nettes Personal. Sauber. Gerne wieder.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
23 Lip 2016
8.6

Really clean hostel, quiet and simple. It has what is necessary for a traveller. It is a bit distant from the city center, but easily reachable by public transport. The neighborhood around the hostel is adorable, we found nice and cheaper restaurants and really cheap beer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.