Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

404 Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 775 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 775 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.5
404 Hostel Located at Neusser Strasse 404, Nippes, Cologne.
404 Hostel
Germany
Cologne 50733 Neusser Strasse 404, Nippes
84% 775
50.9703191 6.9524574
404 Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Lawrence096
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Lip 2016
9.1

We had a relaxed stay at 404 hostel. The price is very reasonable, especially considering the room sizes. 3 stops on the s-Bahn to cologne central, so close enough to do tourist activities, but in a quieter suburb. The owner is friendly, and helpful; we found ourselves having trouble finding our next hostel and he called and booked one for us! Would stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • tom_babbage759
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
9 Lip 2016
9.1

It's a nice place, gives you exactly what you want, a kitchen, decent beds etc, even has sofas in the bedrooms which is nice, the location isn't the best but it more than makes up for that by being a decent place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
8 Lip 2016
7.1

Staff often seems impatient and refuse to repeat sentences. It is however very clean and more comfortable than average hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

You were not polite to be honest. I showed you around in the hostel and explained everything to you. But it's very annoying to find out that people don't listen to me. Not 20 seconds after i told you where to find the WIFI password you asked me where to find the WIFI password.

29 Cze 2016
8.9

Nice, quaint little place. Good price. Breakfast could include a little more. Facilities were huge and awesome. Owner is past traveller and was sure to include all the little things backpackers need :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Cze 2016
7.1

El hostel es como una casa literal. No hay servicio de recepcion 24hs sino que es el dueño quien vive en la casa y alquila los cuartos con modalidad hostel. Esta bueno es limpio y seguro. El desayuno son tostadas con cereal leche y aderesos a las tostadas. Es sencillo pero esta bien. Estas a 7 paradas de la plaza principal en metro. Lo unico es que hay q tener cuidado porque la recepcion es de 10 a 13hs y de 17 a 22hs. Es dexir que para hacer el check in o check out debe ser en esos horarios.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

central station is 4 stations away from the hostel, not 7.

  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
5 Cze 2016
8.3

조식도 주고 화장실도 넓고 좋아여 다만 규모가 작아서 계단으로 캐리어 질질끌고 올라가는게 힘들뿐ㅋㅋㅋ주인아저씨도 친절합니다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Maj 2016
8.0

*Clean *Good facilities

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Maj 2016
8.9

Sehr angenehme und ruhige Atmosphäre, gepflegt und sauber. Ich würde wieder dort übernachten. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
17 Maj 2016
9.1

All in all a good hostel. A bit far from the city centre (about 40-50 minutes by foot) BUT transport links are very good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Maj 2016
8.9

Nice quiet place, I met only 2 other guests while I was there. The location isn't great as its not in the centre but there is the metro close by. Comfy bed, Loved the big bathroom and free buffet breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.