Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

404 Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 856 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 856 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • josecuellar
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
5 Sie 2017
6.9

Sometimes, the Wi-Fi doesn't work

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Lip 2017
8.9

Loved this hostel! A little far out, but such great sleeping conditions, and the man who ran the hostel was so sweet!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Cze 2017
9.4

If you're looking for a very quiet place to stay + homey, this is it. Wifi is very choppy and is only on from 7am to 1am. Common area closes at midnight. Offers free breakfast: toast with jam. I loved how there was a kitchen for me to use.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2017
8.9

Clean, good kitchen, easy transport links, welcoming atmosphere :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
7 Cze 2017
8.6

Far from the centre of cologne but not hard to get to on the underground. Really homely feel. Nice kitchen meant we could cook our own meals. Would recommend if location isn't a problem

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Cze 2017
9.1

Côté emplacement, c'est très bien: on accède rapidement au centre ville en métro. Cependant, il est plus difficile d'accès en soirée puisque les métros stoppent à compter d'1am.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • qudrhksmc93
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
1 Cze 2017
9.1

거리가 멀다는 단점외엔 주인아저씨도 되게 친절하게 설명해주시고 조식으로 나오는 빵과 잼들도 맛있고 아저씨께서 직접 청소를 해주시니 믿음이 갑니다. 담에도 여기로 갈려구요.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Maj 2017
9.4

Cool staff, clean facilities, good free breakfast and coffee. Located very close to an Aldi and the u-Bahn station. No complaints, would recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2017
8.9

Alles wichtige war vorhanden, familiäre Atmosphäre - gute Unterkunft zu kleinem Preis!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • minakacris
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2017
8.0

Cómodo,limpio, amigable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.