Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

404 Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 781 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 781 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7
404 Hostel Located at Neusser Strasse 404, Nippes, Cologne.
404 Hostel
Germany
Cologne 50733 Neusser Strasse 404, Nippes
85% 781
50.9703191 6.9524574
404 Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2016
7.7

Me alojé solo por una noche, sin duda una opción muy económica,si solo se está de paso por la ciudad y se quiere ahorrar en el presupuesto. Por solo 15€/noche, dispones de cama, baño y deseyuno para el día siguiente. Buena relación calidad-precio. limpio en la medida de los posible, seguro y a 15 minutos del centro con lineas 12 y 15 mit dem U-Banh.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Sie 2016
10.0

It is home staying hostel. Thanks to owner for a such nice place in the plastic Cologne.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2016
10.0

Kleines, feines Hostel. Nettes Personal. Sauber. Gerne wieder.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
23 Lip 2016
8.6

Really clean hostel, quiet and simple. It has what is necessary for a traveller. It is a bit distant from the city center, but easily reachable by public transport. The neighborhood around the hostel is adorable, we found nice and cheaper restaurants and really cheap beer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Lawrence096
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
14 Lip 2016
9.1

We had a relaxed stay at 404 hostel. The price is very reasonable, especially considering the room sizes. 3 stops on the s-Bahn to cologne central, so close enough to do tourist activities, but in a quieter suburb. The owner is friendly, and helpful; we found ourselves having trouble finding our next hostel and he called and booked one for us! Would stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • tom_babbage759
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 29 Recenzje
9 Lip 2016
9.1

It's a nice place, gives you exactly what you want, a kitchen, decent beds etc, even has sofas in the bedrooms which is nice, the location isn't the best but it more than makes up for that by being a decent place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
8 Lip 2016
7.1

Staff often seems impatient and refuse to repeat sentences. It is however very clean and more comfortable than average hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

You were not polite to be honest. I showed you around in the hostel and explained everything to you. But it's very annoying to find out that people don't listen to me. Not 20 seconds after i told you where to find the WIFI password you asked me where to find the WIFI password.

  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
29 Cze 2016
8.9

Nice, quaint little place. Good price. Breakfast could include a little more. Facilities were huge and awesome. Owner is past traveller and was sure to include all the little things backpackers need :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Cze 2016
7.1

El hostel es como una casa literal. No hay servicio de recepcion 24hs sino que es el dueño quien vive en la casa y alquila los cuartos con modalidad hostel. Esta bueno es limpio y seguro. El desayuno son tostadas con cereal leche y aderesos a las tostadas. Es sencillo pero esta bien. Estas a 7 paradas de la plaza principal en metro. Lo unico es que hay q tener cuidado porque la recepcion es de 10 a 13hs y de 17 a 22hs. Es dexir que para hacer el check in o check out debe ser en esos horarios.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

central station is 4 stations away from the hostel, not 7.

  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
5 Cze 2016
8.3

조식도 주고 화장실도 넓고 좋아여 다만 규모가 작아서 계단으로 캐리어 질질끌고 올라가는게 힘들뿐ㅋㅋㅋ주인아저씨도 친절합니다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.