Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

4 Seasons Hotel

  • El Dahar, Dr. Sayed Koryem Street - infront of Empire, Hurghada, Egipt

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 177 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 177 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Mar 2017
10.0

They made me feel at home , well I have to say great hostel , great location , nice room and lovely staff - they helped me out with booking trips for good price , thank you for such great stay .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Mar 2017
10.0

Very welcoming, helpful and friendly hosts!The location great near the sea&city center.I had a very enjoyable and pleasant stay: IT IS QUIET SO YOU CAN GET GOOD SLEEP very recommendable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowacja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
9 Mar 2017
9.4

Great for budget travellers, especially Mr. Mohamed can arrange all kind of tours for great value:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Lut 2017
8.3

Nice cheap hotel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lut 2017
10.0

Good place . Sure I will be back .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sty 2017
8.9

Buen hostel. No es la zona con más movida, pero está bien. La playa está cerca pero no es pública. Se debe ingresar por algunos de los balnearios.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sty 2017
8.6

Diese Hotel bietet entsprechend seinem Preisniveau wirklich gute Leistungen. Der Hotelmanager Mohamed ist dabei echt goldwert. Wer seinen Aufenthalt selbst organisiert, hat in ihm den idealen Partner für alle gewünschten Unternehmungen. Er kennt sich total aus und kann fast nach Deinen Wünschen organisieren. Ich bin jedenfalls mit der Woche in Hurghada inkl. 2tägigem Ausflug nach Luxor und all den anderen Aktivitäten voll zufrieden. Komfortmängel des Hotels wurden dadurch aufgewogen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2017
10.0

This hostel is small hotel but one of the best places I have ever stayed ,the location is good and also amazing wifi connection ,Very clean room with good shower .but what made my staying amazing is the staff they made it really awesome they booking for me wonderful diving & snorkeling trips .really Highly recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
8.9

War vier Tage hier. Günstiger geht es nicht mehr. Es ist sehr einfach, sauberkeit geht, fürs übernachten, Körperpflege, zum ausruhen, ist es genug. Hilfe, Rat und Informationen, jeder Art, sind perfekt. Ob ich wieder kommen würde? Ja, warum nicht.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Gru 2016
8.3

Mohammed (the owner) was very welcoming and helped us to plan the rest of our trip throughout Egypt. He provided me with an Egypt SIM card and kept in contact throughout our stay to ensure full satisfaction. Very happy customer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.