Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

4 Friends Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 396 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 396 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.1
4 Friends Hostel Located at 28 Lipca 1943 r. 8A, , Krakow.
4 Friends Hostel
Poland
Krakow malopolska 30-233 28 Lipca 1943 r. 8A
84% 396
50.0642330 19.8753833
4 Friends Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brytyjskie Wyspy Dziewicze, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
21 Lis 2016
6.6

Very quite place. Uncomfottable.bed and curtains were too short. Limited Tv view. The only good things about the hotel is the free parking and being close to the Airport .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lis 2016
9.1

Great place for short stay :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • mjmcshef1428
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Lis 2016
9.1

Enjoyed my stay.Excellent value for money with generous breakfast included in price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Paź 2016
8.9

J'ai choisi cette auberge en périphérie pour être en Pologne et non pas à Cracovie même que je trouve bien trop touristique. Le personnel est très accueillant, le petit déjeuner typique, les chambres sont petites mais suffisante à mon goût.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
24 Wrz 2016
8.6

El hostel esta bien, y es muy tranquilo el lugar. El personal es muy amable. Esta a 20 min del centro y el desayuno es de calidad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2016
10.0

I go to Krakow two or three times a year and it is my favorite place to stay......the staff always look after me ...I have just come back home after staying with you again for two weeks and they looked after me ..I cannot wait to come and stay with you again....Miss 4Friends wish I was still there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Wrz 2016
9.7

Excellent hostel, superb breakfast and friendly staff... highly recommended!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Sie 2016
9.1

Nice quiet location just a 20 min bus ride not too bad but could be closer, overall great but a bit far for the price.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
12 Sie 2016
9.1

Residential suburb - several bus stops to the centre (PZL 2.80 one way ticket). Nice place. Excellent breakfast in price. Willing staff. Parking area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Sie 2016
7.4

Staff are helpful and friendly and the hostel's best asset. The decor is a little oppressive and the rooms and corridors a bit tired. We had a family room on the first night and found the Bunk beds too squeaky for a family of four to get a good nights sleep. Second night had two twin rooms which worked much better. However, on the plus side it is set in a quiet residential location and has parking & garden. Bus into the centre is very closely as is a stunning late opening bakery.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.