Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

4 Friends Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 402 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 402 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
11 Kwi 2017
8.0

I liked this hostel a lot--the staff was very friendly, breakfast was great, and the room was fine. The only thing that could be frustrating for some is that it's not within walking distance to most attractions, so you'll have to take taxis or Uber everywhere, which is still cheap, but it may be cheaper to stay more central. However there are some great cheap restaurants on the street by this hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Lut 2017
8.9

Stayed at 4 Friends overnight after flying into Krakow, the location being close to the airport was nice to take a quick cab over and conveniently is near the bus stop back to the airport which I needed. Accommodating staff and very friendly with good English which helped me out a lot.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lut 2017
8.6

Hostal muy buen ubicado si lo que quieres es coger un avión en el aeropuerto de Cracovia. buen precio, trato excelente del personal y desayuno normal

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
6.0

Our shower flooded all over the bathroom and into our room. When we asked for help they simply threw a towel down and walked away. There were plenty of lockers available but the staff was unable to find the keys, so we had to leave our bags in the staff room. We were fortunate enough to fill up an entire room (4 of us) but there were no safes or lockers in the room. So, if you are going alone bring a lock to lock your bag somehow. The breakfast was free, which was nice.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brytyjskie Wyspy Dziewicze, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
21 Lis 2016
6.6

Very quite place. Uncomfottable.bed and curtains were too short. Limited Tv view. The only good things about the hotel is the free parking and being close to the Airport .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lis 2016
9.1

Great place for short stay :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • mjmcshef1428
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Lis 2016
9.1

Enjoyed my stay.Excellent value for money with generous breakfast included in price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Paź 2016
8.9

J'ai choisi cette auberge en périphérie pour être en Pologne et non pas à Cracovie même que je trouve bien trop touristique. Le personnel est très accueillant, le petit déjeuner typique, les chambres sont petites mais suffisante à mon goût.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.