Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

3BE Backpackers Bed

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 827 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 827 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
3BE Backpackers Bed Located at Stratumsedijk 31, , Eindhoven.
3BE Backpackers Bed
Netherlands
Eindhoven 5611NB Eindhove Stratumsedijk 31
83% 827
51.4329959 5.4847955
3BE Backpackers Bed
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Gru 2016
7.1

overall: alright. Hostel is very basic. No kitchen. Lockers only in common area. Breakfast costs extra. No further services. Value for money could be better. Nice common area, very clean and nice and helpful staff. But lack of security: it's not possible to lock the rooms and they're always open and there is nothing inside them but the bed which feels a bit scary...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Gru 2016
10.0

Excelente lugar

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Gru 2016
8.0

Ik kwam 1 nacht overnachten ivm een concert, en daar was 3BE perfect voor.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Gru 2016
7.7

El hostel es centrico, las habitaciones son limpias, sin embargo no tienen llave, las puede abrir cualquier persona, y los baños son compartirdos y se encuentran lejos de las habitaciones.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Gru 2016
10.0

Compare with all hostels in Amsterdam, this is way more better, with better, cleaner environment, also guests here are more NORMAL.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bułgaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Gru 2016
10.0

Well itwas my first stay alone abroad and I have to say I hada great time. The place is clean and nice, staff will always help you if younhave any questions. The location is really good imo (there is also a coffeshop right next to the hostel) . I am really glad that I found this place, looking forrward to the summer so I could visit again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Gru 2016
7.1

Hi, this hostel is very nice and clean. Soft wood make it warm. On other hand price for one night is quite high and there are not any other service like kofie and so.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Lis 2016
9.7

Very clean and beautiful hostel. Owners and staff are kind and always try to help guests. The hostel would be perfect if the lockers were bigger. I enjoyed so much the days I spent at 3BE :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
29 Lis 2016
8.6

Lovely hostel in the center of Eindhoven, close to the St.Catherine church, nice atmosphere, tidy bathroom and comfortable bed. I will sure return in this hostel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
25 Lis 2016
6.6

So far from Central Station which is kinda disappointing.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.