Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

3BE Backpackers Bed

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 868 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 868 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2017
7.7

Wij waren zeer tevreden over de service en het gebouw zelf. Jammer genoeg was er een bende mannen aanwezig die de boel tijdens de nacht verziekten. Hopelijk werden deze mensen ook gestraft of beboet want dat kon echt niet! Bedankt voor alle hulp en moeite! Buiten het ene voorval zijn wij zeer tevreden!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Cze 2017
8.9

Enjoyed my time here quite a bit, it was an odd stop only because I got a cheap flight from Marrakech to Eindhoven but I am happy I spent a couple of nights here. The staff are very friendly and inviting, if you are looking for a party hostel this isn't the place but go a few minutes walk up the street and have a nice time with the locals. I rode a bike (10 euros) to a monastery just on the other side of the border with Belgium, it was about an hour there and back, highly suggest!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Maj 2017
10.0

It is a very chill place as long as you follow the rules. It is well equiped as well. Only downside is that there were only two outlets in the bedrooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • dadres5206
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
26 Maj 2017
5.7

Tout à payer en plus (serviettes, lockers...). Au final le prix proposer ne correspond pas aux attentes. Mauvais rapport qualité prix

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Maj 2017
6.9

El hotel estuvo bien, las camas limpias, el ambiente un poco desordenado con animales, pero nos ayudaron .. es el único hotel en la zona por lo que lo califico neutral. No incluye desayuno y me parece un poco caro para lo q ofrece

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 46 Recenzje
18 Maj 2017
9.1

Bonne auberge. Wi-Fi dans tout l'établissement. Salle de bains commune sympa. Proximité immédiate Coffee shop The Wave. 15 minutes à pied de la gare. Salle fumeur. Seul bémol pas de casiers personnels avec lockers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
12 Maj 2017
9.1

Awesome hostel. Made me fall in love with Eindhoven. The owner is really nice guy. He helped me out when i needed it. Highly recommend. I will stay here again for sure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Estonia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
26 Kwi 2017
6.3

Hostel is in a good location and the staff is great, but that's about it when it comes to the good aspects. Room doors can not be locked, meaning anyone - at any time, could just march in. Despite the hostel being mostly empty during my stay, there were still some who 'got lost' and entered the wrong room by 'accident'. There are also weird house rules, like not being allowed to have your own drinks, which must be bought from the local vending machine instead. Weird place.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Kwi 2017
9.4

Very clean in the rooms and the bathrooms. Staff is very kind and helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Kwi 2017
8.9

it was a really nice stay, the staff was very friendly and helpful. Thank you

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.