Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

360 Hostel Barcelona

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 2,027 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 2,027 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.2
360 Hostel Barcelona Located at Calle Bailen 7, , Barcelona.
360 Hostel Barcelona
Spain
Barcelona Barcelona 08010 Calle Bailen 7
93% 2027
41.3915875 2.1776790
360 Hostel Barcelona
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Sie 2016
10.0

We had an amazing time at 360. Staff were super helpful and friendly and made sure everyone got involved on the nights out. Free paella was very good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Sie 2016
9.7

Really good hostel in a great location!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
21 Sie 2016
8.3

Extended my stay so was pretty good. Wifi in the front rooms is terrible, it was like bus wifi with how much it dropped. Beds pretty comfy located pretty close to everything. Metro line nearby, get the t-10 ticket for 10€. Staff are great went on 2 pub crawls which was pretty decent but the end club was the same both times.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
18 Sie 2016
5.1

Positiv: sehr hilfsbereite Mitarbeiter, großer Aufenthaltsraum, Abendprogramm, Einführung in die Stadt, Innenstadt sehr nah Negativ: sehr dreckig, Betten echt ekelig, Räume ziemlich kahl und riechen unangenehm, Männer und Frauen teilen sich Sanitäranlagen, Duschen teils kaputt und ekelig Fazit: nur etwas für Leute die keine Ansprüche haben und ein Partyhostel suchen

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
16 Sie 2016
9.7

Love the vibe at 360! This hostel and 360Arts&Culture are great for meeting people and walking to most sites in Barca!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
15 Sie 2016
9.7

Staff here are incredible and really made my stay!! Free evening meals some nights other nights free sangria. Organised nights out which you can join in on or do your own thing- would definitely recommend :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
15 Sie 2016
10.0

Best hostel I've ever stayed. Staff is sooooo nice, helpful and friendly. A lot of activities to meet new people. Totally recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
15 Sie 2016
10.0

흠... 군대가기전 혼자 배낭여행을 떠난 남자입니다. 바르셀로나에 여행어신거라면 이 숙소에서 묶으세요 2달간 여행하면서 제일 편안하고 좋았던 숙소입니다. 직원 이쁜누나 깝부라더 엄청 친절하고요. 저녁에 자꾸 이벤트를 해요 오늘은 이술먹자~ 오늘은 파에야 먹자 하면서 ㅋㅋㅋㅋㅋ 분위기 청결도 모두 최상이고요~ 저는 바셀에 중요 레스토랑땜에 여행간가였는데 여기서 친해진 애들이 클럽가자고 꼬셔요 직원이 막 주도해서 가자고 한번 가면 숙소들어오기 힘들어요... 잡혀서 못나옴 ㅋㅋㅋ 컴퓨터도 12대인가 있고 샤워시설 혼용이긴한데 개인문이 있어요 칸칸 그리고 아침은 없어요~ 해먹으면 됩니다. 마트가 바로 옆에있어요 그리고... 3박4일 있었는데 저는 킥보드가 있어서 그거 타고 다녔는데 t10 모두 사용못했어요 자전거 빌리시는게 더 싸요 ~ 관광지도 가깝고 해서 캄프누

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
15 Sie 2016
7.1

6인실 잡았는데 4인실로 바꿔줘서 좋아했더니 나머지 3명이 다 남자고 친구들이더라고요. 좀 무서웠고 새벽에들어와서 자기네들끼리 얘기하는 소리에 계속 깼어요. 방을 왜그렇게 준건지..무료 샹그리아랑 청소잘해준거 빼고는 위치랑 분위기도 그저그랬어요.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sie 2016
9.7

I had a awesome time! There was always something going on, super fun people, super nice and helpful stuff, perfectly equipped kitchen. If you don't mind to spend that "much" money (in my 9 month of traveling this was the most expensive I've stayed in, because it has been my last days of traveling) this hostel is the perfect choice. It's really central, short walk to the beach, to main sights, to the party area, coffeeshops and more. I defenetly recommend this hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.