Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

360 Hostel Barcelona

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 2351 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 2351 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2017
7.1

Hola, Dos cosas que no me gustaron. Los baños olian a miados y en la noches tenían la musica super fuerte que no dejaba dormir y los demás huspedes no apagaba la luz de la recamara.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2017
8.9

Muy bueno todo

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lip 2017
9.4

Super fun stay! The rooms weren't overly crowded, the staff were really welcoming, the area is suuuuper nice!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lip 2017
9.4

Overly friendly staff who welcomed me and showed me around and offered help and suggestions for seeing the city and places to eat. Good vibe and good facilities, overall a very nice hostel. Barcelona is big of course but for the most part it's in a pretty good central location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lip 2017
8.9

Buen hostal, sin embargo muy costoso para el servicio que brindan. Hostal promedio. Podrían mejorar mucho en las actividades nocturnas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lip 2017
7.4

Good place, located in great location. Would stay again. Had a great atmosphere but they bump music outloud until midnight every night as they got ready to go to the bar crawl. The hostel put together activities and the staff was helpful and knowledgeable about places to see and events to participate in.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
3 Lip 2017
9.1

Great evening activities and pub crawls organised by staff, good value for money. Bathroom facilities weren't that great but it was clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Lip 2017
8.9

This hostel does a great job of combining a party atmosphere with a quiet place to sleep. I came to BCN for an educational program and needed my sleep, and everyone was respectful and quiet. But there were also lots of fun activities going on at all times, and in the evenings the downstairs communal area is bumping. Extra plus, free paella or sangria on certain nights. This would be a great place for solo travelers who want to meet others.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Lip 2017
9.7

I only stayed here one night, but it was great. The staff are amazing - really friendly and they seem to enjoy being there and are eager to help out and give advice. They hosted a free tapas night with an enormous spread of food which was really delicious and a lot of fun. It's in a great location, wifi worked well, showers were ok just very small. Overall a really good spot to explore Barcelona from.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lip 2017
9.7

Great place, friendly staff, good atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.