Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

360 Hostel Barcelona

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 2414 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 2414 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Wrz 2017
10.0

Excelente estadía! Muy amables los chicos del staff, ambiente ideal y una ubicación privilegiada. Gracias!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Wrz 2017
9.4

Excelente staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Wrz 2017
8.6

I was impressed with the cleanliness and staff. Bunk beds were not the most comfortable but the quality of everything else far overshadowed this minor gripe.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Wrz 2017
9.4

Super friendly and helpful staff, lots of fun things to do in the evenings and great location!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Wrz 2017
9.7

Great stay in Barcelona! The front desk staff is super nice and helpful. There are events going on all the time to meet other people. Nice chill vibe. Good location near metro station and Arc de Triomf. As a solo female traveler, it felt safe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Wrz 2017
10.0

360 hostel is one of the best hostels I've ever stayed at. The facilities are great and everything is very clean. The location is perfect as most of the main city sights are within walking distance, in addition there is a metro station just around the corner. However the best thing about the hostel is the atmosphere. The staff, especially Fede, is amazing and makes everyone feel welcome. It's very easy to meet other travellers due to the free activities such as dinners or walking tours.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • laurenfoley935321
  • Irlandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
27 Sie 2017
9.4

Really good location, really pretty building and nice rooms and interior, woman at reception very friendly and talked me through a map of Barcelona. They offer free tours in parts of the city. Can't remember what the air conditioning was like but I don't remember being overly hot so that's a plus!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
27 Sie 2017
10.0

Excelente Hostel!! Sin dudas volvería a elegirlo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Sie 2017
9.1

Good sides: absolutely helpful staff who made you feel welcome throughout your stay, lots of activities, good social and friendly atmosphere, clean kitchen and bathrooms. Bad sides: noisy beds, no window in our dorm room and only one couch in addition to kitchen area to hang out. Definitely one of the better places in Spain according to my experience.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
25 Sie 2017
10.0

One of the best hostels ive stayed at. Staff are amazing, rooms and facilities are clean. Good events every night. Would recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×