Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

36 ROOMS Berlin Kreuzberg

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.1
Bardzo dobry 1615 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
7.1
Bardzo dobry 1615 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 6.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Maj 2017
8.0

Cute vintage look. Shower curtains could do with a wash as they were a bit mouldy. Lockers were sturdy enough, big enough for your day packs and bumbags but not your main big bag (which was fine for us as we just bike locked our bags to the bed frame). Wifi was decent, much better than a lot of hostels we've been to, it actually worked in the rooms as opposed to just the common room. Kitchen was good, had decent facilities to cook with. Beds are well spaced out in large rooms (8 bed room).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Maj 2017
7.7

The personal there was very nice and friendly, the helped us with finding locations and nice resturants. The walls between rooms was quite thin so it could be quite noisy. But overall i was a great hostel with a location outside the tourist area and a beautiful house with charm.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2017
9.7

This place was great, clean, and everyone was very polite. I would totally stay here again@

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2017
3.4

UNO SCHIFO. Eravamo in 4 in una camera in cui ci sarebbe stata a malapena una persona; solo quattro letti senza neanche un comodino; quattro armadietti arrugginiti per le nostre cose. Materassi gialli e sporchi. Appena entravo in bagno trattenevo a stento il vomito: sporchissimi, docce con tenda gialla di muffa, porta del gabinetto rotta che non si poteva chiudere, water sempre sporchi di urina. Sconsiglio vivamente un soggiorno all'interno di quel tugurio.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
15 Maj 2017
3.1

DO NOT STAY HERE... wifi does not work. Staff will barge into your room without knocking to charge the garbage. Add says it has a pool... it has a town pool down the street. The location is in the ghetto of Berlin and about an hour walk from anything you might want to do....

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • ArseniiMakarik
  • Rosja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
13 Maj 2017
4.3

Кроме расположения хорошего вообще ничего, бронировали на хостел ворлд, в итоге депозит за бронирование они сначала сказали что это комиссия хостел ворлд, когда я сказал, что это не так они взяли деньги за белье, полотенце 2 евро дополнительно, в номере даже нет стульев. Ужс

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
13 Maj 2017
8.9

Great value, clean rooms but the communal bathroom/showers were a grim. can't really fault it on price though

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Maj 2017
7.1

Was a good price for what you got, showers were hot a few were flooded. Hostel staff were very helpful. The location is great, you are in a drug selling area so most corners you will be asked if you want something. Don't let this put you off though, just keep walking. Food is very cheap and very good here! Have to make your own bed and rent a towel, can't do a deposit.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
4 Maj 2017
5.1

L'auberge offre peut d'avantage au confort. Dans les chambres de 4 lits : une petite table de nuit pour 4, 1 seule prise, 1 lampe au plafond. Rien pour accrocher et faire sécher la serviette. Pas de petite lumière pour lire.2 toilettes/ douches pour toutes les filles de l'étage (environ 15 filles), pas de tapis de douche. Les ustensiles de cuisines sont rudimentaires et surtout l'auberge est immense avec de nombreuses chambres collectives donc très bruyant ! Très occupé, espace commun trop petit

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2017
5.4

Bij aankomst was er geen welkomspraatje wat betreft beddengoed, uitchecken, ontbijt, Wificode en andere praktische zaken omtrent het hostel. Er was geen warm water en het personeel kon het ook niet oplossen. In het hostel was er geen bar of iets dergelijks waardoor er geen mensen bleven hangen. Hierdoor was het saai.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.