Hostelworld.com

36 ROOMS Berlin Kreuzberg

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 1,239 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 1,239 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 6.6
36 ROOMS Berlin Kreuzberg Located at Spreewaldplatz 8, Berlin Kreuzberg, Berlin.
36 ROOMS Berlin Kreuzberg
Germany
Berlin Kreuzberg 10999 Spreewaldplatz 8, Berlin Kreuzberg
73% 1239
52.4986271 13.4313606
36 ROOMS Berlin Kreuzberg
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
8.6

kleines,schickes hostel, gut gelegen bahn und bars gleich um die ecke

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
2.6

Персонал отеля оставляет желать лучшего, девушка по имени Тамара даже не объяснила , где находится душ и туалет . Найти не могли , потому что двери не были подписаны. При этом все очень грубые и неприветливые. Номер это просто ужас. Мы взяли 2 кровати в номере на четверых . Все шкафчики были заняты, та же Тамара объяснила , что мы только за кровати заплатили , а шкафчик в цену не входит. При этом в нашем номере была куча мусора и жил какой то бомж, который потом исчез.. Просто отвратительно!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
10.0

Really good place to stay , nice people , big rooms ... we ll come back !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2016
5.7

The private room was too expensive in relation with the prize and the facilities offered.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
8.3

I could complain about bad wifi and a lot of stairs but from my point of vue it wasn't a problem at all, so i will just say that the hostel was nice, close to the metro station, staff was friendly, cheap beer in the reception, clean rooms and there is a big chance that i will choose that place once again :-)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • hannamimi
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
9.1

Great Location. Close to transport and great cafes, restaurant bars and the Street Food Thursdays was just around the corner!! Definitely worth a visit.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Kwi 2016
8.0

Decent hostel by any standard. Don't have high expectations and keep in mind this is primarily a party hostel (noise until 3-4am on the weekends is normal, I think). People are pretty fun and easy to meet because of that, but if you value early nights/sleeping you should think twice. It's very well located, though better efforts could be made on security. Nothing happened to me or my stuff, but easily could have.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Kwi 2016
4.9

We payed for a private room for 4 nights, expecting some quiet after being in dorms in Amsterdam - We were wrong. Our private room was LOUDER than our dorm. On three of the nights we were there, people were partying in the rooms, yelling out windows, singing and slamming doors until 4 in the morning. Notified staff, who helped temporarily but it just started up again. Walls are paper thin. We got hardly any sleep. Not fair considering we payed more for the private room.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
8.0

Gute Lage, um Abends feiern und Essen zu gehen. Schlechte Park Möglichkeiten, wenn man mit dem Auto anreist. Ich hatte Schwierigkeiten mein Zimmer zu finden. Ein Etagenplan wäre hilfreich gewesen. Im 4-Bettzimmer war genügt Platz. Das Bett war gut. Ich hatte 2 Steckdose an mein Bett zur Verfügung. Der Spint für meine persönlichen Sachen hat ausgereicht. Der Boden knarrt sehr laut, wenn man läuft. Das Gemeinschaftsbad auf den Flur war O.K. Für eine Nacht war das Hostel in Ordnung.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
7 Kwi 2016
7.1

By My frist trip to Berlin. It's the great experience. This hostel is near the East side galley, possible to walk. And, hostel has rent a bike. VEry suitable to sightseen around Berlin Enjoy!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.