Hostelworld.com

36 ROOMS Berlin Kreuzberg

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 1,256 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 1,256 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.5
36 ROOMS Berlin Kreuzberg Located at Spreewaldplatz 8, Berlin Kreuzberg, Berlin.
36 ROOMS Berlin Kreuzberg
Germany
Berlin Kreuzberg 10999 Spreewaldplatz 8, Berlin Kreuzberg
73% 1256
52.4986271 13.4313606
36 ROOMS Berlin Kreuzberg
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Maj 2016
4.6

The staff people (at least one of them) were quite rude and standoffish; the people who stay here are pretty loud partyers; the facilities aren't particularly clean or nice; the water tastes weird; it's quite a long ways from the center of Berlin; it isn't located in a very safe neighborhood. If you have other options closer to the city center, pay the extra money.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
6.0

En general,sin mas.El barrio esta chulo,aunque a la noche de un poco de miedo,pero esta lleno de bares,restauranes y cafeterias guays. La habitacion estaba bien,limpia,sin mas,lo que se ve en las fotos y estabamos en un cuarto piso sin ascensor,subir y bajar daba pereza pero bueno. Pero lo que iba fatal era el wifi,nos dijeron que era porque el hostal estaba lleno,pero que va,simplemente en nuestra zona no funcionaba y punto,porque en recepcion iba perfecto.Muy caro para lo que es.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
19 Maj 2016
6.3

It definitely looks much better on the pictures than in reality. Dorms are ok. The showers are very basic (but it works). Not much atmosphere unfortunately. The guy at the reception looks like he can't be bothered and the place is rather dull. Still, not a bad place and very well located for the Kreuzbeg nightlife or to visit the city.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Maj 2016
7.7

The location is everything, absolutely perfect. Everything else average and affordable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
5.7

Location is ok: not far from a metro station, but the place is kind of loud, i've heard music coming from the square till late in the night. I was lucky because none was in the dorm, so I ended up having a "single room", but the equipment could be better: a couple of lockers in the room were broken, the beds seem to be quite old, the bathroom was not the cleanest. I didnt have any particular problem but honestly in Berlin you can find better hostel for the same money (or for less).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Maj 2016
9.4

Super auberge, bonne literie, personnel au top! Je recommande! (Attention cette auberge ne convient pas si vous êtes handicapé, j'y ai fait mon séjour en béquilles et j'ai quand même parfois eu du mal à me déplacer correctement dans l'auberge.)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
6.0

:-) bien situé dans le quartier Kreuzberg! Peu bruyant. :-) prix raisonnable :-( Personnel nonchalant et peu accueillant... :-( Porte d'entrée de l'auberge constamment ouverte jour et nuit, nous nous sommes fait voler un sac à main dans la chambre (privatisée) pendant que nous dormions et personne ne prend la peine de regarder les enregistrements des caméras. :-(Sanitaires en nombre insuffisant, 2 douches garçons et 2 douches filles pour tout un étage de 8 chambres/dortoirs!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
12 Maj 2016
8.3

stayed at this hostel many times, it has a few problems with it... mainly security. The kitchen is only open for a few hours a day and often not the times you would normally need it, and sometimes it doesnt feel that clean. BUT it has the best atmosphere of any of the other berlin hostels iv been to, I have met some amazing people there, and putting all of the flaws aside i would recommend to anyone. Feels like a second home! staff are great and super relaxed and the location is brilliant!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2016
9.4

Great place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
5.4

somnolent, unhelpful and (partly!) unfriendly staff, was more expensive than on website, (girl)bathroom was always flooded. we definetely can not recommend this hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.