Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

2kronor Hostel - Vasastan

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1,280 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1,280 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.3
2kronor Hostel - Vasastan Located at Surbrunnsgatan 44, , Stockholm.
2kronor Hostel - Vasastan
Sweden
Stockholm SE-113 48 Surbrunnsgatan 44
84% 1280
59.3443508 18.0530691
2kronor Hostel - Vasastan
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Sie 2016
9.7

I had an amazing stay in Stockholm and this hostel was part of the reason. It was super clean with great kitchen facilities. I liked the card key access on both the main entrance and room entrance. Though the hostel is not as close to the old town area as some people would like, I still liked the location since being in Stockholm is like being in Manhattan; there's something to do where ever you're at. Anna, the reception working at the time was also super helpful in providing tips about the ci

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
8.6

The only thing should be improved is wifi signal, the wifi signal is weak in my room. Other than that are good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Sie 2016
9.4

The wifi was so barely useable because it was so slow. Otherwise it was a great hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sie 2016
9.4

Besides Wi-Fi too weak and no breakfast (it mentioned Will provide), all other stuff are very good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
10.0

Lovely little hostel. The staff were very sweet and the showers were amazing!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Sie 2016
9.1

Wonderful atmosphere and friendly staff. Close to train station and Hard Rock Cafe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2016
8.9

Very nice, low-price and good quality hostel. No noices and beds were good to sleep in.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2016
8.9

Nice and cosy room and friendly staff. Fast and easy to get to the city center. Only one toilet and one shower on my floor, so it was a little bit of a queue sometimes. Also, the Internet didn't work at all on the top floor. A big plus, though, is that cleaning the room was included in the prize.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2016
8.6

Very nice hostel, especially the kitchen was well equipped and clean!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Lip 2016
9.7

Everything was realy good! The Personal was helpful and nice and Supports an uncomplicatet travel. Only the WiFi could bei better next Time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.