Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

2kronor Hostel - Vasastan

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 1385 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 1385 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Malta, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2017
7.1

Quite noisy since the doors slam shut each time somebody opens/closes Pillows too small

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Wrz 2017
9.1

I had a great experience at this hostel! Staff is helpful, beds are comfortable, everything clean. A bit far from the center for walking but it has a metro station close by. Truly recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Japonia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2017
8.3

Fantastic location! Rooms and facilities are clean. Staff always helps. Nothing to complain, really.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2017
9.7

Sehr gemütliches, kleines Hostel. Lage in einer ruhigen Seitenstraße. Kurze Entfernung in die City. Sehr freundlicher Chef. Praktisch ist die gut ausgestattete Gemeinschaftsküche im urigen Gewölbekeller.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2017
7.7

The hostel is nice and clean. There is a communal dining room but no lounge. It is easy to access transport to get to the centre. Staff are friendly and helpful but are not always around. I had difficulty leaving my bag in the storage locker on the day I was leaving as there was no one in the office in the morning. If you are arriving after 6pm, make sure you have access to Internet or signal as you will only be able to enter the hostel with a pin code they send to you after your late arrival.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Sie 2017
7.1

The wi-fi connection is not good in some rooms.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2017
9.7

Super schönes Vandraheim. Tolle Atmosphäre. Gewölbekeller / Frühstückstaum und Fuschen. Super nette und hilfsbereite Mitarbeiter /Innen. Einfach klasse. Sofort wieder. ICA zum Einkaufen um die Ecke Schweden pur

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2017
7.1

Great location near the T stop. Historic building, very simple room but clean. This is a great value for staying in Stockholm

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • MrCortes
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2017
9.7

Ha sido la primera vez que he ido de viaje alojándome en Hostels, Ha sido una experiencia fantástica y me ha encantado este lugar en particular, lo recomiendo encarecidamente, con las personas genial y sin ningun miedo ni problema de seguridad, entrada con un código por lo que no hay horarios y servicios como café o té de forma continua, si vuelvo a Estocolmo repito seguro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2017
9.7

I loved it! Came back a second time and totally recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×