Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

2A Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 660 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 660 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.3
2A Hostel Located at Saalestr. 76, , Berlin.
2A Hostel
Germany
Berlin 12055 Saalestr. 76
83% 660
52.4700504 13.4439826
2A Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2016
10.0

Wir waren zu dritt für drei Tage in Berlin. Da das Hotel direkt an der S-Bahn liegt, ist es einfach zu finden und auf der Ringbahn auch gut zu erreichen bei einem Städtetrip. Das Hotel ist echt schön, hat mit dem Bad eher Hotelstandard. Kleines Manko, die Gästeküche könnte man noch schöner Streichen, aber nobody is perfect. Super Hostel, sehr zu empfehlen, nette und sehr hilfreiche Mitarbeiter.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2016
9.1

Very clean and new. Would stay here again. Next to a train station which can be noisy, but it didn't bother me to much.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Sie 2016
8.0

L'ostello in sè non è niente male. Simpatico il cocainomane alla reception, e decisamente accoglienti tutti quanti. La posizione è da rivedere: la fermata della metro è attaccata all'ostello. Troppo attaccata. Sembra di dormire al binario, il treno praticamente ti entra in camera. Il quartiere sembra essere rimasto fermo alla Berlino Est di 30 anni fa. Si possono trovare vari esemplari di fauna locale, dagli eroinomani agli impasticcati. Ma l'ostello ci è piaciuto, quindi consigliatissimo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
9.4

A convenient, very clean and friendly place. Bar is nice but didn't fancy the breakfast. They could just make internet free at all times instead of fuffing about with codes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
8.6

Goed Hostel. Locatie is erg fijn! Je zit namelijk bij de ring van de S-bahn (metro), waardoor je makkelijk en snel door heel Berlijn reist. Ideaal voor clubs, die zijn namelijk verspreid door de stad. Verder zijn er allerlei eettenten in de buurt; van snelle hap to vegan. De kamer pas prima. Gewoon heel netjes. Ik vond het vooral heerlijk dat je lang en heet kon douchen. Minpuntje zijn de transparante gordijnen op de kamer, hierdoor had ik moeite om in slaap te vallen (geen donkere kamer).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
9 Sie 2016
6.6

Was nice clean hostel with new look to it, however is far from center but luckily we have interrail passes that let you on the Sbahn trains for free! But the woman never gave us pillow cases, no loo roll in room, no hand soap... So one by one ask at reception and they thought I was stealling it all... Want a nice welcoming on 1st night

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2016
8.0

The place is nice. When you get off the S-Bahn, you will definitely see the terrace. I requested the way from ZOB to the hostel, the staff replied the my email in no time, which really impressed me!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2016
10.0

Der einzige Mangel, den ich feststellen konnte, sind die ziemlich langsamen PCs für einen öffentlichen Internetzugang. Ansonsten war alles perfekt!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sie 2016
6.6

Auberge qui n'a pas su me séduire : plusieurs (mauvaises) surprises à l'arrivée : l'auberge est très proche du métro du coup on a le bruit du métro constamment (on a l'impression de dormir sur le quai), une mauvaise organisation du staff qui est parfois sympa parfois pas, un Wi-Fi plus que mauvais (il faut redemander un nouveau code presque tous les jours, ...). Mais les chambres sont propres et il y a des casiers (sécurisés) à disposition. Bilan trop mitigé...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Lip 2016
6.3

1. Everything in the hostel is marked with a price, telling you how much you'd have to pay if you break it. 2. The room was extremely hot, all are of were sweating during sleep and guests are only allowed to tilt the window, because opening it completely will break the window and you'll have to be charged 200€ 3. The wifi is limited. Guests only have 12 hours free wifi and have to log on/off every time. Plus, the speed is super slow and sometimes it doesn't even work

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.