Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

2A Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 702 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 702 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.4
2A Hostel Located at Saalestr. 76, , Berlin.
2A Hostel
Germany
Berlin 12055 Saalestr. 76
83% 702
52.4700504 13.4439826
2A Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
18 Lis 2016
6.6

Wi-fi is the biggest issue with respect to this hostel. It is a real hassle to use it. In general, the rest is ok. A bit far (20 to 30 minutes) from most of the stuff, but really close to the train/metro station. The hostel felt more like a hotel, which was not so pleasant to me.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Lis 2016
8.9

good hostel. location right next to the train station so good to get into the tourist places quickly. Beds are very comfortable and electronic locker is good as well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lis 2016
10.0

Staff was great

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Paź 2016
8.6

我最喜歡位置方便,不好的是wifi不穩定

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Paź 2016
7.7

Clean, efficient, no-nonsense stay in Neuköln. Right next to the S/U-Bahn station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Paź 2016
7.7

Bem organizado, limpo, staffs muito atenciosos. É longe do centro porém, ha a estação atrás do hostel (isso incomoda um pouco por causa do barulho). Mas em geral, é um bom local. Eu gostei!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
14 Paź 2016
8.0

It was really difficult to connect Wifi. So I used my own data.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Paź 2016
3.1

I booked a double room, but got a twin room instead. After arguing with the staff for quite a time, I gave up, as they tried to convince me that a "Double bed" has always two seperate beds, and a big bed is called "Single room"... Also, the wifi was not working in our room as it seems they just use one single router, which was too far from our room. the staff again did just offer me a paper with the password but did not fix anything. Overall a very unpleasent stay

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Paź 2016
9.7

Sehr freundliches, hilfsbereites Personal. Unkompliziert. Wir haben im Vierbettzimmer gut geschlafen. Frühstückt war ausreichend .Personal für Sonderwünsche offen. Liegt direkt an der U Bahn und sbahn. Super.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Wrz 2016
9.1

Das Personal ist super freundlich. Die Zimmer einfach aber sauber, was bei dem Preis weit über meiner Erwartung lag. Die Nähe zum Bahnhof Neukölln (Zimmer nach hinten liegen direkt an den Schienen) ist Fluch und Segen. Es ist ein bisschen laut, aber super angebunden an alle Touri-Hotspots.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.