Hostelworld.com

247london Hostel and Private Rooms

Ceny
mapa
Recenzje
5.3
Ocena 362 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.1
  • Bezpieczeństwo 4.4
  • Lokalizacja 6.4
  • Personel 5.6
  • Atmosfera 4.7
  • Czystość 4.9
  • Udogodnienia 5.8
ZAREZERWUJ
5.3
Ocena 362 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.1
  • Bezpieczeństwo 4.4
  • Lokalizacja 6.4
  • Personel 5.6
  • Atmosfera 4.7
  • Czystość 4.9
  • Udogodnienia 5.8
247london Hostel and Private Rooms Located at 37 Chatworth Road, London, London.
247london Hostel and Private Rooms
England
London London NW2 37 Chatworth Road, London
53% 362
51.5464951 -0.2085256
247london Hostel and Private Rooms
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2016
7.4

Stayed for 2 nights at the bronsbury location. Check in was a little long and had to change the location of our stay but the staff were lovely. Nights were quiet and no trouble with others in the hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
5 Cze 2016
5.7

Try to avoid staying here. It is a halfway house for the homeless and unemployed. When I was here the police visited twice, somebody who wasn't staying there trashed the furniture, kitchen and broke windows, fights happened in my bedroom at 4am, and although I'm not sure it seemed as though there were a group of guys dealing drugs from here.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Cze 2016
7.4

Check in procedure is a bit convoluted. Left the hostel one morning and the front door wasn't locked, the dorm room was always unlocked. There wasn't enough lockable storage for everyone to secure their bags. Had to carry my stuff around with me as I couldn't just leave it at the hostel. Good location, in zone 2 in a quiet residential area. Clean, nice bathrooms. Would be nice to have curtains across the bed for privacy, especially in mixed dorms.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
3.7

Convoluted check in process, filthy bedding, dangerous electrics. Avoid. We couldn't bring ourselves to stay here.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2016
2.6

Das Zimmer war ein Zimmer ausserhalb von einem Hostel. Es gab kein Frühstück. Es war nicht sauber und es war laut.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Mar 2016
8.6

The staffs are very nice, friendly and accommodating especially Francesca

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
21 Lut 2016
2.6

Budget london apartements (hostel), Budget Mapesbury Hostel, Budget London Apartments, 247 London Studios, The London Home Hostel, 247london Hostel and Private Rooms, Best London Hostels, ALL STAR PRIVATE STUDIOS, no exist in reallity are only three houses hostel. You can check the photos are repeat.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sty 2016
7.4
Przetłumaczone przez Google

I całkiem polecam na pobyt tam, jeśli nadal szuka schronisku Dla mnie, ludzie są bardzo ważne i że hostel był jednym z ładnym miejscu, gdzie spotkam wielu miłych ludzi. Również locatoin było miło pójść do Londynu, miasta lub Richmond, i mogę iść na zakupy, gdy chcę spowodować wiele supermarket jest w pobliżu tam więc bardzo wygodne

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • valz
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sty 2016
2.0
Przetłumaczone przez Google

wstyd !!!!!! W ciągu ostatnich czterech miesięcy, w tym pseudo-koncentracyjnych obozach, gdzie przynoszą im wynagrodzenie za to absolutnie gówno !!!!! pokoje są sprzątane affettuata może raz w miesiącu ... W salonie można wykorzystać w lepszy sposób, a jeśli pozostały otwarte w nocy nie zaszkodzi !!!! znak przejściu przez kontrolę absolutną niechęć i można korzystać z arogancji jak gdyby wszystko było jego, a on był najlepszy na świecie. nigdy więcej

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.