Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

1900 Backpackers Hostel

  • Av. Garcilazo de la Vega 1588, Lima, Peru

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1,357 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1,357 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.1
1900 Backpackers Hostel Located at Av. Garcilazo de la Vega 1588, , Lima.
1900 Backpackers Hostel
Peru
Lima Lima Av. Garcilazo de la Vega 1588
84% 1357
-12.0608929 -77.0381069
1900 Backpackers Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
20 Sie 2016
8.0

Good hostel for cheap price. Got a free upgrade from 14 to 10 bed dorm which is always nice. Bar is ok to meet people. Location is not great, but close enough. The hostel has some great activities every day!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Sie 2016
9.1

The best hostel with the money in Lima!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Sie 2016
7.7

Jolie auberge, propre, prix correct, lit confortable, entrée surveillée, calme. Malgré ça, ne se différencie en rien des autres lieux: atmosphère, charme, ..

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Sie 2016
8.6

Very friendly staff, lot's of activities to take part in. The rooms had charm and were clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sie 2016
5.7

This place has no heating. My private room smelled moldy. The breakfast was bread, jam, milk, juice and coffee. The staff was horrible (slow/unhelpful). Wifi only works in the lobby/bar. Only good thing was its within walking distances of the museums/churches/plazas and places to eat. Would not stay here again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Sie 2016
8.6

Even I booked in advance for a pick-up service from the airport; somehow the person confirmed my reservation via email messed up the date. I had waited at the airport for at least 40 minutes, still could not find my driver. Finally I gave up and taking a taxi on my own and arrived the hostel. When I brought it up to the staff, Juan-Carols, sincerely apologized for the incident, and trying to make sure my following booking was with correct information and so on. Really appreciated his help!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
5 Sie 2016
8.9

Excellent Location, great value for money. One of the best shower and breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
4 Sie 2016
8.6

It's a good hostel. A good option if u won't be at miraflores.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sie 2016
8.0

Se siente un poco de ruido.Ideal para jóvenes viajeros.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Sie 2016
7.4

Good location. Nice rooms, though quite noisy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.