Hostelworld.com

16EUR Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 1,311 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 1,311 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.6
16EUR Hostel Located at Roseni 9, , Tallinn.
16EUR Hostel
Estonia
Tallinn Harju 10111 Roseni 9
75% 1311
59.4396095 24.7555446
16EUR Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
7.1

Me and my girlfriend had a very pleasant stay at the 16 EUR hostel. It's easy to get to from the airport (bus 2 and then a 5 minute walk) and very close to the city center (5-10 minutes on foot). The staff are very friendly and helpful and the rooms are generally clean. Security is a bit of an issue as no one checked any ID when we asked for our room key (you have to hand it in when leaving the hostel and can pick it up when you return) or the luggage room. I would write more but I am out of ..

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
8.3

Nice place, good prices, friendly stuff! Unfortunately there was really loud music that night we stayed there from the opposite building -.-

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
27 Mar 2016
9.4

Not in the Old Town, but just a short walk. Located in a maze of buildings, a little difficult to find at night. It's a very large hostel with a hotel feel to it (at low prices). Not much social activity going on, though there is a nice living room next to the lobby with games and such. The staff lady was very friendly and helpful and did seem to like socializing with travellers. Some wings of the building require a lot of steps to go up.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2016
9.1

Matkalaukkujen omatoiminen vienti säilytykseen tuntui turvattomalta.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Mar 2016
6.6

The hostel is ok, I wasn't neither disappointed nor overly satisfied.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
21 Sty 2016
10.0

comfortably located. good price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Sty 2016
8.0

This hostel was pretty good, exept the club near the hostel, it was impossible to sleep on saturday night from midnight to 8.30 am. A nightmare... Luckily it was very good the two other days.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Gru 2015
6.0

Pas cher et bien placé. Cet hôtel n'a pas d'âme. Réceptionniste qui n'est ni sympathique ni utile pour donner des conseils. La chambre sentait la cigarette. La cuisine est minuscule et les gens ne se parlent pas. Nous avons passé notre séjour au monks bunk, un autre hôtel, où les gens sont super sympa, même si vous n'y séjourner pas. Et où il y a toujours des gens sympa dans la salle commune.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Estonia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lis 2015
4.6
Przetłumaczone przez Google

Zapach w pokoju był nie do zniesienia.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.