Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

1322 Backpackers International

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 134 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 134 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
9 Cze 2017
10.0

Great stay! Walking distance to busses/trains as well as shops and restaurants. Marcel was friendly and helpful and wifi available throughout the property. Thanks!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
26 Kwi 2017
10.0

- Easy access from the Hatfield Gautrain station - Warm welcome and a lot of very good advice about visits and places in Pretoria - Beautiful place with a lovely garden.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Kwi 2017
7.7

Sin Wifi practicamente

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Mar 2017
10.0

Great place for a stay. Staff was very friendly and helpful. Uber is available if you need transportation. Rooms are quiet and comfy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
10.0

El lugar y la zona son hermosos y el personal muy amabke y siempre dispuesto a ayudar en todo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • klaartjevandenbos8303
  • Belgia, Kobieta, 25-30
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
10 Lut 2017
10.0

Great neighbourhood. I felt very welcome. Clean room and bathroom. Just the door to the bathroom was a bit interesting. I got stuck all the time, but that's part of the African adventure. I loved the hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lut 2017
10.0

We love this property. The chalets are small but well equiped. The garden and commun area are really easy to use and it is for everybody. We recommand this nice house.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Lut 2017
10.0

The hostel had all that you need, even more. A pool, bar and pleasant staff. Shopping mall nearby.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sty 2017
10.0

This is the place which I would love to return again and again... The kind of familial love and warmth I received from Monique and Marcel ... are beyond description. It is not like a family..but a family..who is always there to smile, hug, love and care...If I am in Hatfield, Pretoria I can promise that this is the place I would be in..the only place I would be in..:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sty 2017
10.0

I really enjoyed my short stay here but would recommend this hostel. Friendly, helpful and clean. Many thanks to Marcel and will be using this as a base to Africa in future.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.