Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

1322 Backpackers International

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 139 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 139 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
7 Sie 2017
9.4

1233 backpackers is a nice property in a quiet area in Pretoria. The staff is very attentive and will help you with whatever travel arrangements you need. Thank you !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lip 2017
8.9

perfect first stop in south africa. Friendly host. The room was good and it was great that there was Always beer in the fridge.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
9 Lip 2017
10.0

A really nice backpackers in a nice section of Pretoria. Staff was very friendly and helpfull. Also most of the activities are within walking distance of the hostel. I very much recommend this hostel for your stay in Pretoria! Had a lot of fun here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Cze 2017
10.0

Great stay! Walking distance to busses/trains as well as shops and restaurants. Marcel was friendly and helpful and wifi available throughout the property. Thanks!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
26 Kwi 2017
10.0

- Easy access from the Hatfield Gautrain station - Warm welcome and a lot of very good advice about visits and places in Pretoria - Beautiful place with a lovely garden.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Kwi 2017
7.7

Sin Wifi practicamente

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Mar 2017
10.0

Great place for a stay. Staff was very friendly and helpful. Uber is available if you need transportation. Rooms are quiet and comfy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
1 Mar 2017
10.0

Hostel muito bom, Staff muito atencioso, limpeza excelente, localização ótima. Para completar tem dois Schnauzers de segurança! Recomendo demais.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.