Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

1 Step from St Peter

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 651 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 651 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 8.5
1 Step from St Peter Located at Via Giovanni Bettolo, 52, , Rome.
1 Step from St Peter
Italy
Rome Rome 00195 Via Giovanni Bettolo, 52
91% 651
41.9117628 12.4574875
1 Step from St Peter
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2016
8.9

Prima plek om te verblijven in Rome. goede gastheer en gastvrouw. Nette ruimtes. heerlijk geslapen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Cze 2016
9.7

It will be a little bit inconvenient to go to the hostel for tourists, because this place is not near of Termini station. But I choosed here for a safety. Near of Termini station is dangerous, if you are a woman tourist here is really good place for a safety. Morover, the owner was very kind and helpful. The place was very clean and cozy. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2016
8.6

The B&B is very close to the Vatican but not close to much else, though with the metro you can get around. The rooms are tiny with a very hard bed. The bathrooms are shared but very clean, and the staff was so nice and helpful. Breakfast is available but you have to make it all yourself since there's a kitchen. For the value it was a good place but I stayed at a hotel for the same price and was better, I say look around.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2016
10.0

Very nice stay! The room was large and clean. Roberto is gret host!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2016
10.0

Wir haben unseren Aufenthalt sehr genossen. Die Lage ist perfekt, nah in die Innenstadt und zu Touristenaktivitäten, aber dennoch ruhig und voll mit tollen Cafés und Restaurants. Roberto ist super hilfsbereit und nett, seine Tipps sind toll. Wir würden immer wieder gerne wieder kommen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
11 Maj 2016
9.7

Our stay here was perfect. We managed to see everything we wanted. Roberto was brilliant with anything we needed. DO NOT be put off by shared bathrooms. There's 3 and they are cleaned daily as well as the bedrooms. Breakfast was great as well as use of kitchen and fridge. Roberto recommended the market to make sandwiches and save money, great idea! Would definitely recommend and stay again. Thankyou very much!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Węgry, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2016
9.7

Clear place with a helpful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
22 Kwi 2016
8.9

es más similar a un hotel que a un hostel, es un lugar para estudiantes, es extremadamente tranquilo lo cual si estas viajando y queres conocer gente, no es el lugar el personal es muy bueno, tienen muy buena predisposición, la ubicación es muy buena, los cuartos son privados baños compartidos, ideal para parejas low cost, o estudiantes

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
8.3

Really charming hostel. It was really clean and we were able to walk around everywhere

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
7 Kwi 2016
9.7

A great B&B! Our room was spacious and airy, the breakfast provided (which you make yourself) was nice, especially the coffee. The owner Roberto is a treasure trove of information on Rome:not only did he help us plan our days out, he also gave us lots of pointers on places to eat and kindly provided my friend (who is gluten intolerant) with GF breakfast food, which we thought was a nice touch. Location is great too, very close to the Vatican and the river. Would stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.